Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám zhubnout?

Od: bublifuk odpovědí: 14 změna:
Mám zhubnout? Nebudu vám tady přesně popisovat kolik vážím a kolik měřím ale jde o to že nevím jestli se lidem víc líbí když má holka oplácaný zadek a nebo být hudebná... Děkuji za názor

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Lidem se líbí spokojená, usměvavá a upravená žena. A je jedno kolik váží. Na molech vidíme bohovsky nasraté manekýny, které mužové obchází obloukem. To raději potkám a dám se do řeči se ženou, která je milá a usměvavá a voní a je mi lhostejné, kolik váží.

Babčo, souhlas *palec*
Ty manekýny jsou svou extrémní hubeností totálně nechutné.
A ještě více svými výrazy, to je panečku pohled, dívat se na na jejich kyselé ksichty.

hodnocení

6x

Extrémní hubenost se líbí leda tak úchyláckým přihřátým návrhářům. Na druhou stranu, pokud si lehneš na pláž a Greenpeace tě bude chtít odtáhnout zpět do moře, měla by ses nad dietou zamyslet :)

hodnocení

1x

Důležité je, jak se ve svém těle cítíte Vy sama. Pokud jste se svým zadkem spokojená, tak nehubněte. Pokud Vám to vadí, zhubněte. Co se líbí ostatním, Vám může být jedno. Někdo rád oplácané, někdo štíhlé..Dle toho se řídit přece nemusíte.

hodnocení

1x

Každému se líbí něco jiného, někomu tenká, někomu tlustá. Nikdy se nezalíbíš všem lidem, s tím se smiř a bud taková, aby to vyhovovalo tobě. ;)

liska5
hodnocení

1x

...nebo být hudebná, milý překlep.

Souhlasím s předchozími a ještě dodám: Ono je to taky o proporcích, o držení těla, o tom, jak se pohybuješ, chováš, i o tom, co si na sebe navlečeš.

72mona3*
hodnocení

0x

Všeho moc škodí. Kost a kůže nebo neforemná koule jsou extrémy, u kterých bychom vám tu poradili změnu vzhledu. Když nejste extrém, neřešte názory ostatních. Vy se musíte cítit dobře. Kdyby se lidem líbila víc holá hlava, oholíte si ji? ;) M.

fugass*
hodnocení

0x
1000 lidí 1000 chutí. To platí i názoru na krásu. Mě třeba ženy chrti nic neříkají. Přitom sám nejsem kdovíjak stavěnej. Ženská má být krev a mlíko. A když utáhne pluh a umí vařit pivo, jedině dobře.

pejr
hodnocení

0x

To jsi napsat mohla, spíš měla, tu váhu a výšku, protože takhle ti nikdo neřekne vůbec nic jiného, než obecné fráze, že záleží na vkusu a že ani jeden extrém není ok, atd. Jen si dovolím příhodu před časem z tramvaje. Paní nastoupila, sundala si baťůžek, já si ho nesundal (měl jsem tam věci, se kterými se mi nechtělo házet, aby se neponičily) a ona začala mektat, že se tam blbě vejde, že se má bágl sundat. Podíval jsem se na ní a ukázková echt almara v ponču, že bych musel vzpomínat, jestli jsem v životě viděl tlustší ženskou. Tak jí povídám, to víte, že se všude blbě vejdete, madam, i bez báglu tu totiž zabíráte víc místa, než já s báglem. Pár lidí v okolí se uchychtlo a almara přestala prudit. Zní to jako vtip, ale fakt reálný příběh. Takže do takových rozměrů se vypapat nedoporučuju.

mark16651
hodnocení

0x

A co takhle zkusit něco mezi tím? Protože pekné křivky jsou sexy, a být trochu oplácaná prostě neškodí. Určitě je na oplácanější dívku mnohem lepší pohled než na vyzáblou pseudomodelku, která už už honem běží vyzvrátit i snídani. "Hubená" prostě nesmí přejít ve "vychrtlá kost", a bohužel u mnohých se hranice mezi tím dost stírá a to je pak velmi smutný pohled.

Dobrým indikátorem jsou nohy, typická modelka má nohy jako špalky od stolu, rovné a tenké, není na tom sexy vůbec nic. Příliš tlusté žene se pak na nohách formují faldy, to taky není ono ... cokoliv mezi tím je super

mak*
hodnocení

0x

Za mě jde v první řadě o tvar. Jinak samozřejmě každý má jiný vkus, takže takovouto otázku považuju za zbytečnou. Pokud máš odvahu, dej někde svou fotku a nech hlasovat líbí x nelíbí. Pak budeš znát názor většiny. Ale co se líbí někomu konkrétnímu ti řekne jen on.

zvedava
hodnocení

0x

Roky jsem hubnula a až příliš úspěšně. Nyní (asi rok) si zvykám na normální hmotnost a připadám si jako sádlo, ale kvůli nikomu už hubnout nehodlám. Ač to teď často slýchám, jak jsem přibrala, že mám trochu špíčky a že mě tak nikdo vlasně nezná a neznal jinak. To je dost nepříjemné slyšet (hlavně od skutečně prdelatých a pupkatých). Vlasně se i těším, až budu mít třeba boky :) a bude mi to úplně jedno. Jestli to je tohle Váš případ, pak nehubněte a mějte se raději spokojeně. Mám BMI cca 19.

asd1
hodnocení

0x

Každému se líbí něco jiného. Za mne ani vychrtlá anorektička ani vyžraná sádenatá prasnice, nejlíp štíhlá sportovní postava.

jardaa*
hodnocení

0x

Vychrtliny NE a tlustou robu zrovna tak. Dobře stavěná, pevná. Ale každý to má jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]