Nejste přihlášen/a.
Lidem se líbí spokojená, usměvavá a upravená žena. A je jedno kolik váží. Na molech vidíme bohovsky nasraté manekýny, které mužové obchází obloukem. To raději potkám a dám se do řeči se ženou, která je milá a usměvavá a voní a je mi lhostejné, kolik váží.
Babčo, souhlas
Ty manekýny jsou svou extrémní hubeností totálně nechutné.
A ještě více svými výrazy, to je panečku pohled, dívat se na na jejich kyselé ksichty.
Každému se líbí něco jiného, někomu tenká, někomu tlustá. Nikdy se nezalíbíš všem lidem, s tím se smiř a bud taková, aby to vyhovovalo tobě.
To jsi napsat mohla, spíš měla, tu váhu a výšku, protože takhle ti nikdo neřekne vůbec nic jiného, než obecné fráze, že záleží na vkusu a že ani jeden extrém není ok, atd. Jen si dovolím příhodu před časem z tramvaje. Paní nastoupila, sundala si baťůžek, já si ho nesundal (měl jsem tam věci, se kterými se mi nechtělo házet, aby se neponičily) a ona začala mektat, že se tam blbě vejde, že se má bágl sundat. Podíval jsem se na ní a ukázková echt almara v ponču, že bych musel vzpomínat, jestli jsem v životě viděl tlustší ženskou. Tak jí povídám, to víte, že se všude blbě vejdete, madam, i bez báglu tu totiž zabíráte víc místa, než já s báglem. Pár lidí v okolí se uchychtlo a almara přestala prudit. Zní to jako vtip, ale fakt reálný příběh. Takže do takových rozměrů se vypapat nedoporučuju.
A co takhle zkusit něco mezi tím? Protože pekné křivky jsou sexy, a být trochu oplácaná prostě neškodí. Určitě je na oplácanější dívku mnohem lepší pohled než na vyzáblou pseudomodelku, která už už honem běží vyzvrátit i snídani. "Hubená" prostě nesmí přejít ve "vychrtlá kost", a bohužel u mnohých se hranice mezi tím dost stírá a to je pak velmi smutný pohled.
Dobrým indikátorem jsou nohy, typická modelka má nohy jako špalky od stolu, rovné a tenké, není na tom sexy vůbec nic. Příliš tlusté žene se pak na nohách formují faldy, to taky není ono ... cokoliv mezi tím je super
Roky jsem hubnula a až příliš úspěšně. Nyní (asi rok) si zvykám na normální hmotnost a připadám si jako sádlo, ale kvůli nikomu už hubnout nehodlám. Ač to teď často slýchám, jak jsem přibrala, že mám trochu špíčky a že mě tak nikdo vlasně nezná a neznal jinak. To je dost nepříjemné slyšet (hlavně od skutečně prdelatých a pupkatých). Vlasně se i těším, až budu mít třeba boky a bude mi to úplně jedno. Jestli to je tohle Váš případ, pak nehubněte a mějte se raději spokojeně. Mám BMI cca 19.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.