Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat gladiátorky

Od: danakoprivova odpovědí: 5 změna:

Dobré ráno.Chtěla bych vás požádat o radu zda nevíte kde by se daly sehnat takovéto boty.Prošla jsem spoustu prodejen obuvi a měli je pouze v jedné za neuvěřitelných 3500Kč..Na internetu jsem sice našla tři české eshopy kde je mají ale tyto eshopy nejsou zrovna důvěryhodné.V cizině jich mají spousty za ceny okolo 600Kč i méně,ale s objednáváním z ciziny nemám vůbec žádné zkušenosti a dávat někam jen tak číslo karty se mi zrovna nechce.Nemusely by být naprosto stejné jako na obrázku ale jde mi o to aby byly černé,vysoké,bez podpatku a aby vzadu na lýtku byly zpevněné(aby zavazování nesjíždělo).Díkuji za rady.

Kde sehnat gladiátorky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

0x

Google našel wish

wish.com/...

doplněno 22.08.19 13:19:

Nechápu ty slevy :)

Ale to je zahraniční obchod a tazatelka se bojí zadávat své číslo karty. A u Wish jinak nakoupí ;). Ty "slevy" nejsou reálné, to už lidé, kteří takto nakupují ani nevnímají. :)

danakoprivova
hodnocení

0x

Tak jsem se nakonec rozhodla pro koupi na aliexpresu.Zkusím a uvidím.Mohla bych vás ještě poprosit o pomoc s určením velikosti.Nějak v tom tápu-navíc nevládnu angličtinou.Já mám velikost všech bot co mám 36.Co jsem tak měřila tak nohu mám dlouhou 24cm.Podle jejich tabulky bych tedy měla objednat 38?Děkuji

aliexpress.com/...

Ano, jestli jste si nohu změřila dobře, tak č.38 odpovídá Vaší velikosti. A udělala jste dobře, že jste si vybrala Aliexpress. Také tam nakupuji hodně a vždy jsem byla spokojená. A vyjde toněkdy mnohem levněji, než u Wish, tam si říkají nestydaté peníze za poštovné a tím se všechno hodně prodraží.

Na někdy, ale vždy. Já vždycky porovnávám ty ceny a jednou byla cena o několik stovek dražší, protože jsem potřebovala 4 kusy a oni chtěli za každý kus asi 160 korun poštovného. *ee**zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]