Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 17 let a neberu antikoncepci, dříve jsem měla hodně nepravidelný menstruační cyklus, několik měsícu vynechání, potom třeba měsíc krvácení, ale časem se to spravilo samo, a vše bylo pravidelné, tak jsem to neřešila.
Teď je snad už pres měsíc a půl po posledním cyklu. Poprvé jsem spala / přítelem před pár dny (s ochranou - kondom), takže těhotenský test by ještě nic nezobrazil. Mám důvod se strachovat o těhotenství, když se nemohu spolehnout na potvrzení negativity skrze nepravidelnou menstruaci, nebo se někomu podobné vynechání menstruace už stalo? Napadají mě dokonce i absurdity např. že jsem někde byla znásilněná, ale to je spíše paranoia.
Chtěla bych před návštěvou doktora ještě počkat, co ukáže postup času.
Teď je snad už pres měsíc a půl po posledním cyklu. Poprvé jsem spala / přítelem před pár dny (s ochranou - kondom), takže těhotenský test by ještě nic nezobrazil. Mám důvod se strachovat o těhotenství, když se nemohu spolehnout na potvrzení negativity skrze nepravidelnou menstruaci, nebo se někomu podobné vynechání menstruace už stalo? Napadají mě dokonce i absurdity např. že jsem někde byla znásilněná, ale to je spíše paranoia.
Chtěla bych před návštěvou doktora ještě počkat, co ukáže postup času.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]