Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem těhotná?

Od: janinnkaa333 odpovědí: 19 změna:
Ahoj.
Mám takový problém. Můj dotaz bude malinko obsáhlejší, ale předem chci upozornit, že si srandu nedělám a opravdu mám strach a stojím o ,,Podporu", radu a pochopení..
Je mi 14, za pár měsíců 15. Mám už dlouholetého kamaráda, který má bráchu, který se mnou chodil do třídy. Díky tomu bráchovi jsem se seznámila s tím kamarádem a byli jsme fakt skvělí přátelé. Kolem mýho třináctýho roku jsem se s ním pohadala a asi půl roku jsme se nebavili. Po nějaké době jsem ho teď potkala na brigádě, když jsem byla ve městě a řekla jsem si, že by bylo ode mě fér, abych se mu omluvila, protože se mi po nem vlastně stýská.
Napsala jsem mu na messenger a jelikož jsem hloupá a naivní teenagerka, tak jsem zdrhla z domu kolem druhé ráno a šla jsem k nemu domů. Ale jen za důvodem se mu omluvit a dát mu šanci.
Jenže když jsem za ním přišla, tak už mi to bylo divný. Dal mi ochutnat pár panáků tvrdýho, který přivezl z dovolené. A ja hloupá (nechtěla jsem se napít, ale přesvědčoval mě, že je to ještě docela slabý a nic mi to neudělá..) se samozřejmě napila. Dala jsem do sebe asi 4 panáky a každý si dovede představit, co to s malou holkou udělá. Jemu je 18, mimochodem.
Stalo se to vše prvního srpna roku 2019. Menstruaci mám hodně nepravidelnou, klidně se mi o týden dva sekne. Ale teď mám docela černý svědomí, tak se bojím. Měla jsem ji naposledy 2. 7. 2019 a končila asi toho 6. 7. Nebo tak nějak. Byla hodně slabá ze stresu. Teď mám taky docela stresy, protože jsem po zákroku v nemocnici a tak je vše naruby.
Vrátím se k příběhu. Už jsem byla malinko připitá a on, ze se půjdeme koukat na film a před tím, než mi vstanou rodiče, mě doprovodí domů. Což taky dodržel, ale tak tak. Leželi jsme a najednou si sedl na me nohy, povalil mě na gauč a začal svlékat. Nechtěla jsem, říkala jsem mu, že prostě nechci. Nechci, aby mi něco dělal, protože si připadám nevyspělá a je to proti zákonu. Mám z tohodle respekt. On řekl, že se mi to bude líbit. Jen jsem zatnula zuby a prostě jsem řekla, že nechci. Ale on mě začal líbat na rtech fakt vášnivýma francouzákama a svlékal. Zůstala jsem ve spodním prádle a celou dobu u toho masturboval.. vystříkal se mi na břicho a pak to utřel kapesníkem.. Ale možná, že mu něco zůstalo na prstu.. pak do mě zasunul prst, ale to se mi nelíbilo a fakt hodně bolelo. Tak jsem ho odtáhla. Pak jakoby bylo po všem..
Chvíli jsme spolu chodili, ale já jsem stejně nechtěla..
Myslíte, že je možné, abych otěhotněla z toho, kdyby měl spermie *minimální množství* na prstu a pak ho do mě zasunul?
Už mám 2 týdny a něco spozdeni menstruace a začínám se bát. Nevím, jak to vysvětlit doma a kdyby náhodou sociálce.. možná, že se to může brát jako znásilnění *blbě řečeno, ale spíš sexuální obtěžování*, ale obviňovat ho nemůžu, protože jsme spolu byli.. Ale odmítala jsem, aby mi cokoliv sexuálně dělal.. Ale taky nejsem svatá a taky jsem mu něco dělala, ale pohlavní styk jsme neměli.
Po tu dobu nemám žádné příznaky, co by napovídaly těhotenství a v nemocnici by asi přišli v krevních testech, že mám zvýšené hormony, ne?
Nabírali mi asi 4 dny zpět na endokrinologii při prohlídce krev a už mají výsledky a nic o těhotenství neříkali.
A nabírali mi krev i včera *16. 8. 2019*
Asi týden po téhle události mě bolely 3 dny bradavky a vyrostla prsa, ale minimálně.
Pak bylo pár dní klid a ted mě už asi skoro týden bolí v podbřišku a mám takové ty stahy, co se podobají menstruační bolesti. Napadlo mě, že to může být PMS, protože ho mívám, ale zatím žádný krvavý výtok se neobjevil, že by měla za pár dní přijít menstruace..
Nevím, jak v téhle situaci postupovat a fakt by se mi hodila pomoc :( nebo rada.. nebo nějaké ujištění

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pro svůj klid si kup a udělej těhotenský test.

hodnocení

3x

Jak radí @jmlc - rodiče, policie a tak dál. I kdybyste těhotná nebyla, chlapci by to projít nemělo - už proto, aby si to náhodou nechtěl zopakovat s dalším dítětem.

hodnocení

1x

Vymyšlený příběh. Proč si to myslím:

Na dívku ve věku 14 let až moc dobré stylistické vyjadřování, dobrá znalost interpunkce, minimum chyb. Drobné chyby působí záměrně. I dívka ve věku 14 let může takto psát, ale pak je duševně vyspělá, sečtělá, inteligentní. Taková odhadne, co se bude na noční návštěvě u mladého muže odehrávat. Taková ví o existenci těhotenských testů. Jeden si koupí a hned ví.

Text je čtivý, pište dál. Vyhýbejte se detektivkám, je vidět, že nemáte cit pro logiku. Ale na příběhy do časopisů typu Chvilka pro tebe to určitě stačí.

mommy2020
Může to být FAKE, ale nemusí. Já měla na ZŠ spoluzacku, co inteligentní byla, pisemnej projev měla vybornej. Otěhotněla v 7. Třídě. Tj ve 13 letech. Dítě si tehdy nechala vzít, nicméně pak otěhotněla znovu v 16 a dítě si nechala, druhy dítě měla cca rok na to. Teď je ji (24) a má děti 4.
Já jedno čekám, a nemám potřebu si o svém těhu vymyslet. A protože je to pro mě nové, taky mě napadá řada otázek, a nejlepší zdroj je internet.

hodnocení

0x

Oznam to rodičům, běžte na PČR a udejte ho. Jedná se o znásilnění. Pokud jsi těhotná ( což může být) a pokud se rozhodneš na potrat, každá minuta je dobrá...

doplněno 17.08.19 19:27:

plnoletý kluk nikdy nevyvázne bez problémů, pokud naleje nezletilou, přímo pod zákonem a následně ji sexuálně zneužívá... je to i na kriminál

janinnkaa333
hodnocení

Bojím se, jak budou rodiče reagovat, protože jsem udělala fakt hrozných činů tu noc, aby mi přestali věřit. Přece jen, zdrhnula jsem, byla jsem se zletilým klukem, pila alkohol, porušila zákon..
Nedokazu si představit tu jejich reakci. A když už to půjde na policii, tak z toho určitě vyvázne, protože jsme si posilali srdíčka a tak.. sám mě přemlouval, abych mu poslala fotky. Říkala jsem, že tohle bude poslední, ale nebyla.. sama jsem poslechla, kdyz řekl, ať mu vykouřim. K tomu jsem extra odpor neměla, ale když na mě sahal..

Aha, takže počkejte 6 měsíců, ono to pak rodičům dojde samo... to už určitě o důvěru nepřijdete... *smich*

janinnkaa333
hodnocení

Ale takhle jsem to, samozřejmě, nemyslela. Ale děkuju za užitečnou radu. Vážně upřímně díky

hodnocení

0x
No začnu tim že kdybys ho práskla měl by chlapec asi pěkný nepříjemnosti s policií
Jinak sem názoru že těhotná nebudeš
Klasickej styk neproběhnul tak bych byl v klidu
Spousta těch tvých problémú bude mít psychycký ráz prožila si něco co se ti moc nelíbylo a ještě máš zbytečný strach z těhotenství

pohanecka
hodnocení

0x

Tak těhotná můžete být, o tom žádná. Stačí jedna spermijka.

Nikdo Vás neuklidní, neujistí, nechte tomu čas, buďto budete, nebo nebudete.

I kdybyste byla, tak se nic neděje. Sice nemáte dokončené vzdělání, ale věřte, že dítě je dar, a prarodiče také z toho nebudou mít velkou radost, ale děcko v dnešní době se dá dobře vychovat. Nikdo Vám nebude nadávat a zatracovat.

Existují tabletky ,,po,, ale je již pozdě. To pro příště.

Jinak jít na návštěvu o druhé hodině ráno, je jako říkat si o to. Takže jste se mu sama nabídla. Ale to je jedno, když nebudete těhotná, tak to z Vás všechno spadne a příště si již dáte pozor, jak Vy, tak i mladík.

Je blbé, že jste tam vůbec šla, a pila alkohol. Do 15 let se alkohol nenalévá. Zadala jste klukovi příležitost, tak se příště ovládejte.

doplněno 18.08.19 08:57:

Kočička Janinka bude pěkné kvítko. Doplnila, že mu ho vykouřila a že k tomu odpor neměla. *blee*

Opravdu, pěkná story.

kzzl
hodnocení

0x

I vy jste udělala hodně chyb, co si asi tak měl o vás myslet, když ho navštívila ve 2 hodiny v noci. To jste si myslela, že si s vámi bude číst pohádky. Neměla jste strach, že se chlapec neudrží? Zase tak naivní určitě nejste, i když je vám 14. Jinak si myslím, že ty bolesti v podbříšku by mohly signalizovat, že se vám blíží menzes.

janinnkaa333
hodnocení

Měla jsem prostě potřebu náš vztah vyrovnat. Chtěla jsem se mu omluvit do očí, protože další den jsme jeli pryč a ve dne neměl čas. Věřila jsem mu, protože jsem ho znala jako kamaráda, který mi nic zatím neudělal. Ale jak vidím, tak teď můžu maximálně tak věřit svý mámě a tátovi..

lidus*
hodnocení

0x

Já nebudu ta co tě bude nějak podporovat. Doufej, že těhotná nejsi, je to tvoje chyba a navíc mám pocit, že lžeš.

janinnkaa333
hodnocení

Samozřejmě, i tohle může být názor. Ale nemám důvod lhát. Přesně takhle se to stalo. On může tvrdit svý, ale takhle to prostě bylo. Nechci si zavarit ještě víc a říct to na rovinu a dostat upřímnou odpověď
no

"Vrátím se k příběhu" - jj, vymyšlený příběh od A do Z nudící se školačky.

janinnkaa333
hodnocení

Hele.. tvrď si svoje. Abys mi věřila, tak zbytečně přemlouvat nebudu. Ale jen mi řekni, jak bych ti dokázala, že mluvím pravdu? To mě zajímá, protože bych pro to byla schopná udělat skoro cokoliv.
no

Zde je Poradna, takže ti radím - posílej své historky do magazínů pro ženy a dívky nebo např. sem: piste-povidky.cz/... Tam možná čtenářky lépe ocení tvé literární výplody.

mommy2020
hodnocení

0x
Po 14 dnech zpozdeni to test ukáže. Já měla už po 4 dnech pořádnou dálnici. Ale myslím si ze je velmi nepravděpodobné, takovým způsobem otěhotnět. Otěhotnět není tak jednoduchý, naopak je to spis běh na roky. Nemusí se podařit, ani když pečlivě sledujes ovulaci. Na tož takhle. Já Měla nepravidelnou MS tak do 18. Kolikrát jsem ro nedostala i 3 měsíce. Což bylo zrovna ve 14 letech.

kzzl
hodnocení

0x

No, ještě že toho ml.pána nenapadlo vzít telefon a oznámit na PČR, že ho tam v noci přišla obtěžovat nezletilá. Musel by to udělat, mohl by se totiž dostat do velkých problémů. Měla by si průser ty a tví rodiče také. Rodiče, kteří nevědí, že jim dítě trajdá po nocích a navštěvuje dospělé muže. No nazdar. Sociálka by měla asi dost práce. Musel by být dementní, aby ho to nenapadlo.Tvá noční návštěva, pokud se usketečnila, znamenala něco úplně jiného, jenom ne nějaká tvoje omluva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]