Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozna gynekolog pohlavni styk?

Od: tuti odpovědí: 18 změna:
Dobrý večer,v pondělí mám jít na gynekologii, jenže celý víkend tady mam přítele.takže je jasné, co celý víkend bude pozná to v pondělí doktor?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

6x
No a co, od toho jí snad máte a proto tam chodíte, ne? To je jako byste jela do autoservisu a hanbou se propadala, že tím autem vůbec jezdíte.

hodnocení

3x

Ano, pohlavní styk může gynekolog poznat podle podrážděné sliznice (při trochu razantnějším sexu můžou být na sliznici i oděrky) a samozřejmě pokud by bylo uvnitř sperma, tak to určitě pozná.

hodnocení

1x

Gynekologovi je to "šumák"a gynekologickému vyšetření to nevadí.

" O tom, co všechno může zkreslit gynekologické vyšetření, mezi lidmi koluje celá řada vtipů a mýtů. Nejznámější je asi ten, že v předvečer vyšetření žena nesmí mít sex...

Není příliš okolností, které by mohly změnit výsledky gynekologického vyšetření, cytologie či bakteriálního vyšetření. "Běžný pohlavní styk nikterak výsledky jmenovaných vyšetření neovlivní a nezmění,"říká gynekolog profesor MUDr. Pavel Calda CSc z Gynekologicko-porodnické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Jen před vyšetřením neprovádějte výplachy".

abctehotenstvi.cz/...

*cteni*

hodnocení

1x

Docela mě zaráží, jak se tady všichni shodujete a autorku utvrzujete v tom, že to je tomu doktorovi jedno, jestli měla pohlavní styk. Asi je to asi otázka nějakého osobního pocitu a slušnosti, ale třeba já bych na gynekologii nešla, kdybych měla uvnitř sperma z celého předešlého dne - myslím, že ani tomu doktorovi to není úplně příjemné, když má provádět vyšetření. Snad není až takový problém použít kondom, pokud vím, že jdu na gyndu. Doktor by možná nic neřekl, i kdyby tam přišla týden nemytá smradlavá ženská, ale kolikrát je mi ho líto, co za prasata musí vyšetřovat.

doplněno 17.08.19 11:07:

@etana: Ne, autorka nikde nepíše, zda do toho budou "bušit naostro" nebo ne, ale všichni zde autorku bez dalšího utvrzují v tom, že je to doktorovi jedno, aniž by toto věděli.

etana*

Copak autorka dotazu někde píše, že do toho budou bušit naostro?

pb®

Tak já se schválně svého doktora příště zeptám, jestli to pozná a jestli mu to vadí nebo ne. Je to mladý hezký sympatický muž, věkem o trošku starší než já, ženatý a s dětmi, takže předpokládám, že mu pohlavní život není cizí a proto asi tohle odvětví vystudoval, aby mohl léčit ženy a mohl jim pomoct, pokud nejsou v pořádku a nemohou mít pohlavní styk a děti.

Pokud se hned po styku jde žena umýt, nevím co za hrůzu by měl najít. A teď si představte tu katastrofu, když se třeba pár pokouší otěhotnět a souloží pravidelně třeba obden a spermie přežijí v pohlavním ústrojí ženy několik dní, tak je má neustále přítomné v děloze i vejcovodech. Nebo když se mužům odebírá sperma třeba kvůli umělému oplodnění, tak má doktor rovnou celou dávku se kterou pracuje.

Aneb jak psal Fulghum v jedné ze svých knih: moje žena je lékařka a co ta už musela dělat za věci...

Takže fakt si nemyslím, že gynekologovi vadí normální čistotná žena žijící normálním pohlavním životem. Zato nemytá prasata, co nejsou schopná se před návštěvou lékaře umýt a vzít si čisté oblečení, ta jim tedy vadí.

hodnocení

0x

Pravděpodobně ne, ale i kdyby poznal, tak co? Pokud vím, tak soulož ještě zakázaná není. Teda pokud Vám už bylo 15. ;)

karkulka*
hodnocení

0x
Nejspíš ne ale i kdyby je to profesionál nebude z toho dělat žádnou scénu. Určitě toho viděl dost a ještě dost uvidí. Chápu že jste z toho nesvá ale oni nejde.

etana*
hodnocení

0x

Nejspíš to pozná, ale zcela určitě mu to bude jedno a neměl by to komentovat ani slovem.

hodnocení

0x
Pokud se příel udělá do vás tak to pozná
Pokud ne múžete bejt v klidu

smode*
hodnocení

0x
Dobrý večer, můžete být v klidu: i kdyby to poznal tak jediné čemu se (možná) bude divit je, že sex neprovozujete (než naopak)..a hlavně lékař má v hlavě většinou úplně jiné myšlenky než aby se zabýval takovými hloupostmi.

hodnocení

0x
Však to nemáte na parádu nebo jo?

hodnocení

0x

Proč vás to trápí? Proč se tím zaobíráte? Vypadá to, jako byste měla výčitky svědomí. Proč to? Pakliže nejste v šestinedělí, lékaři je to naprosto jedno. Je to pouze a jen vaše věc.

liska5

Lékaři to asi jedno nebude, pokud je tazatelka žákyní ZŠ.

Myslím, že by to poznal jedině na stěru z čípku. Tak použijte kondom a nic tam nebude.

Ahááá! To je možné, to mě nenapadlo.

sebod*
hodnocení

0x

Danka. Já osobně se domnívám, že se lékař musí vypořádat s horšími věcmi, jak je třeba sperma. Například při různých zánětech atd... Takže nějaké sperma v pochvě mu je naprosto ukradené...

hodnocení

0x

Tazatelko, předpokládám, že jste dospělá žena, když můžete trávit celý víkend s přítelem. Vůbec se nestresujte, sebe ani partnera. Užijte si příjemný vikend. V pondělí ráno se jistě normálně osprchujete, takže vstoupíte do ordinace čistá a upravená. Sperma jistě předtím odteče. A kdyby snad náhodou ne všechno, tak zase o nic nejde. Gynekologové léčí ženy proto, aby mohly zdravě sexuálně žít. Pokud tedy gynekolog v pochvě objeví maličký zbytek sperma, pozná, že sexuálně žijete. Nic víc, nic míň. A rozhodně nebudete první ani poslední taková pacientka.

Jedna z rádkyň říká spermu hnus. No, myslím, že mnozí to naopak často považují za to nejlepší, co z může z muže vzejít. :)

hodnocení

0x

Osobně s tím zkušenost nemám, ale pokud to srovnám s kolonoskopií - resp. kontrolou na proktologii...

Když přijde člověk ošetřit hemoroid, pak lékař počítá s tím, že "šahá" do špinavých míst a je mu to jedno. Ovšem když budete prozíravým pacientem, uděláte si domácí klystýr, doktor bude mít větší šanci zjistit případnou další vadu.

Je tedy dobré před takovou návštěvou počítat s lepší hygienou, něčemu předejít a něco dodatečně očistit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]