Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotaznik u zubare

Od: ruzenka04* odpovědí: 9 změna:

Dobry den. Vcera jsme se registrovali k novemu zubari. A vypisovali jsme dotaznik a nestacila jsem se divit. Treba ne jen leky ci alergie to je jasny ale ptat se na trombozu. A vsechno mozne. Nestacila jsem zeptat byli tam snama deti cili kolem nich. Na nejake zvedavosti se ptat nebyl cas. Nevite nekdo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Konkrétně u té trombózy pacient většinou bere léky na snížení srážlivosti krve. Ty je nutno před zákrokem s krvácením, třeba vytržení zubu, vysadit a internista nasadí náhradní léčbu a zkontrolije efekt. Teprve pak je možné trhat. Taktže zákroky tohoto typu je třeba plánovat s dostatečnou rezervou. A je řada dalších nemocí, které vyžadují speciální přístup.

re4zon
hodnocení

4x
Je naprosto normalni si informace o zdravotnim stavu zjistit predem a pisemne. Az nekdo omdli na kresle, je potreba jednat a ne doufat ze se probere. S trombozou a jinymi nemocemi je vylouceno pouziti cele rady leciv, proto to chteji vedet. Budte rada za pecliveho lekare.
ruzenka04*
hodnocení

Dekuji za vasi odpovedu Proto aby pri komplikaci vedeli co stim.

hodnocení

1x

A na co se teď ptáte nás? Jestli je to normální (ano, je) nebo co je to trombóza?

jehuu
hodnocení

0x

Pořád je lepší vyplnit dotazník než zaplatit za registraci 350,-Kč.

hodnocení

0x

Za prvé jste si ten čas měla najít, protože lékař nemůže tušit, že máte s dotazníkem potíže, za druhé se domnívám, že odpovědi požaduje proto, aby byl chráněn před případnými stížnostmi pacientů na zanedbání péče.

ruzenka04*
hodnocení

Ano dotaznik ok jen se ptam proc se ptaji na plno nemoci kvuli injekci? Abych vedela. Jsem myslela ze je to neskodny.

@ruzenka04 - Jsem myslela ze je to neskodny.

Vy máte lékařské vzdělání?

m123*
hodnocení

0x

Buďte ráda za takový otázky. Kolegyně teď byla poprvé na endokrinologii a dr. se ji na vstupní prohlídce ptala zda provozuje orální sex :-D .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]