Nejste přihlášen/a.
Nepochopil jsem rčení: Kunda proti vodě utáhne tři lodě
Mohl by mi to někdo objasnit?
To znamená jinými slovy, že ženský dokážou chlapy pěkně zblbnout. A příště použijte alespoň nějakou zdrobnělinu!
Přesně tak. Ženská dokáže prostě chlapy ovládat, protože chlapům občas sestupuje mozek dolů .
Jinak se to ještě taky říká v téhle podobě: Kunda táhne víc než traktor
Je to pěkně sprosté a zcela jednoznačné. Nevím co je na tom nepochopitelné, pokud nejste natvrdlý.
No... nepřipadám si cimprlich, ale zase bych o tom nemluvilsa jako o chlebu. Vulgární pojmenování mužského pohlaví tady nikdo neventiluje.
Také nejsem cimprlich, dokážu utrousit nějaké to sprosté slovo, ale probírat zde orgány tímto způsobem se mi také moc nelíbí. Tak už jste si to snad vyjasnili a můžeme pokračovat v jiných - určitě potřebnějších diskuzích. Ale je to samozřejmě jenom na vás. Přesto si myslím, že na tenhle typ trochu nevkusných debat zde stačila Evička.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.