Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mekke nehty od prirody

Od: marsi99 odpovědí: 12 změna:
Zdravím
Mám od přírody měkké nehty,zpevnujici laky ani vitamíny nepomáhají bouhzel toto mám v genech,je něco co by je aspoň trošku zpevnilo? musím je nosit krátké a ráda bych je měla aspoň trošku upravené,podotýkám ze gelovky jsem zkusila ale ani po 14dnech jsem si na ne nezvykla a to jsem je měla krátké,gellak mi bouhzel kvůli mekkym nehtum drží jen 7dni a tak mě přestalo bavit to půl hodinove odstranovani po týdnu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Měkké nehty jsou známkou nedostatků vitamínů a minerálů.
Musíte začít zdravě jíst ( ovoce, zelenina ) a také si kupte vitamín B- forte.
Nehty se zpevní.

Nesouhlasím, mám stejné nehty jako tazatelka, krevní obraz pokažné luxusní, vůbec nic mi neschází, zdravě jím...

Přesto mám "papírové" nehty. Zkusila jsem kdeco, nic nepomáhá. Já si myslím, že mi rostou velmi rychle,

co ostatním vyroste za měsíc, já mám za deset dní*sok* to samé mám s vlasy, velmi rychle odrostlé, slabé a jemné.

marsi99
hodnocení

Přesně tak nehty mám od prirody měkké ale rostou rychleji jen je musím zkracovat jak se ohybaji,na krevním obraze jsem též byla a krevní obraz byl v pořádku

hodnocení

0x

Zkusila jste shellac? To je dobrý a zpevní nehty.

doplněno 14.08.19 17:50: Mám taky křehké nehty a se shellacem jsem spokojená. Kolegyně v kanceláři na tom shellacu byla den přede mnou, jinde a má úplně stejné nehty i barvu laku jako mám já. A to jsem se jich nevšimla na ní a nedomlouvaly jsme se. Až potom, co jsem je měla já, jsem se jich u ní všimla. To je náhoda.
doplněno 15.08.19 08:25: Na pevné nehty má být dobrý křemík.

liska5
hodnocení

0x

Kvalitu nehtů by mělo zlepšit několik přírodních produktů: Melasa / Fe a Mg/, přesličkový čaj / Si/ a často jíst syrovou cibuli nebo šťávu z ní.

kralovi*
hodnocení

0x
Dobrý den, brala jsem přípravek na růst vlasů Vlasové hnojivo a místo toho, aby mi zlepšil kvalitu vlasů, mi zpevnil nehty :) tak to můžete zkusit.

hodnocení

0x

Na nehty mi pomohl přípravek z lékárny Biotin Plus na vlasy a nehty.

marsi99
hodnocení

Biosil plus jsem též zkoušela a nic

hodnocení

0x
Je pravda, že geny jsou geny. Nechci se chlubit, ale mám po mámě hezké nehty a i vlasy. Někdo jiný by zas řekl, že má po mámě hezké něco jiného. Máte po mámě zas hezké něco jiného. Jinak křehké, třepící se nehty jsem jeden dlouhý čas také měla. Nejvíc po nalakovaných nehtech doma se mi lámaly a třepily. Momentálně mám shellac a půjdu na něj zas.
marsi99
hodnocení

Právě ani shellac nechce držet jen týden jako u gellaku a dost a to jsem byla na shellacu u manikerky,nejspíš se asi s takovými nehty budu muset smířit.Zkousela jsem kde jaké vitamíny a nic nepomohlo,dokonce i Veniru která je tak chvalena ale kvalita mých nehtu stále stejná.

hodnocení

0x

Ohřejte si trochu olivového oleje, co nejteplejší, kolik snesete a máčejtem nehty každý den.

hodnocení

0x

Jíst křemík /prodává se křemelina, sáček stojí 90 Kč a dává se do nápoje, a už jsem to tu psala několikrát, v lékárně lak Sililevo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]