Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozně jsem ztloustla a nenavidim se za to

Od: husapitoma odpovědí: 11 změna:
Vždycky jsem mela pěknou postavu ani hubená ani moc tlustá. Jenže všechno se zvrhlo po škole kdy jsem si našla práci jako ucetni, takže celek den jen sedim a do toho jim same s prominutiim s*acky protože nemám ani energii něco si připravovat. Takhle to trvá asi 3 roky, a díky tomu všemu stresu se zacinam prejidat ještě vic a to me hrozne štve. Přijdu si závislá na jídle. Za týden máme sraz ze střední a já ani nevím jestli tam jít :/ nechapu jak jsem mohla bejt takhle blbá... Fotky pro porovnani jsem posilat nebudu, kdo chce tak tu leteckaposta.cz/...
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ewra
hodnocení

2x

Měla jsem kdysi podobný problém. Nebyla jsem sice až v takové fázi nespokojenosti, ale zjistila jsem až po čase, že má tloušťka byla zapřičiněna stresem a napětím v mém životě. Měla jsem podobnou práci, protože tady práce na výběr bůhvíjak není, ale účetnictví nikdy víc. Doporučuji se poohlídnout po trošku uvolněnější práci, abyste vyelimiovala takový stres. Dále jsem ze zoufalosti navštívila léčitelku, dříve jsem tímto pohrdala, ale dala mi kapky a čaje. Je teď možná úplně buřt, jakým zůsobem to funguje, ale mi to pomohlo. Změnila jsem těmi rituály postoj ke svému tělu. Pomohla mi detoxikace - vřes, svízel, smilax. No a klišé - pohyb. Paradoxně obyč chůze, je to naprosto přirozený pohyb vpřed a to nejen po cestě, pohybem provětráš a porozhybuješ myšlenky, nakopne to. A když jsem se jó nasrala, pomohlo mi cvičení s Jilian 30 day shred, nevydržela jsem ani těch 30 dní, ale už jen to, že to třeba zopakuješ pětkrát dá metabolismu pecku a začne se něco dít. Nejhorší je jen čekat a dál nervovat a papak. A my ženy se i dost zavodňujeme, pomáhají kapky od Popova. Ten pupek máš měkký, ten pude dolu jak nic. A basta fidli!

hodnocení

2x

Není důvod se nenávidět. Je to věc s kterou můžete něco dělat a změnit to. Když sama budete chtít! Na ten sraz klidně běžte, všichni bývalí spolužáci určitě nebudou jen samí hubeňouři. A byla by škoda se o setkání s nimi připravit jen proto, že jste přibrala. Nemějte z toho mindrák, opravdu to můžete změnit a zapracovat na své postavě. A na příštím srazu bude příjemné slyšet - jé Ty jsi ale zhubla! :)

letec*
hodnocení

1x

Já být vámi, tak na ten sraz radši ani nejdu. to vás ještě více zdeptá. Budete vidět ty pohledy ostatních, budou z toho dost vyvalení, znali vás úplně jinak. Místo toho začněte fakt ale fakt s hubnutím. Podařilo se to jiným, tak proč ne i vám.

hodnocení

0x

A to jste se chtěla jen svěřit, nebo očekáváte i nějakou radu?

Ano, jste opravdu tlustá.

husapitoma
hodnocení

Spis jen svěřit a dozvědět se názory ostatnich. Cítím se na nic, když si uvedomim ze jsem se za 3 roky vlastně zdvojnásobila tak je mi ze sebe špatně.

hodnocení

0x

Sama jste si to způsobila, sama musíte něco dělat - co třeba začít se změnou stravování a postupným hýbáním se? Ovšem počítejte s během na dlouhou trať - za týden to nestihnete.

elane
hodnocení

0x

Nezoufejte a přestaňte se nenávidět. Kupte si někde v antikvariátu knížku Fit pro Život (od manželů Diamondových) a věřte, že to půjde.

Jde o jiný styl jídla než je v našich krajích zvykem a jídlo Vám přestane brát energii. Zpracování jídla je totiž pro tělo hodně energeticky náročné a hrozně ho to vyčerpává. Proto si myslíte, že musíte jíst stále víc a víc, a proto máte ten pocit, že jste na jídle závislá. Nejste, jenom musíte jíst jinak.

Teda do týdne to asi opravdu nezvládnete, ale na příští sraz už určitě ano. Věřte, že to půjde.

Vlastní zkušenost před více než 10 lety: mínus 30 kg (za 7-8 měsíců) a dosud to trvá.

Přesně vím, jak Vám je, takže držím palce, ať to taky zvládnete.

*palec2*

hodnocení

0x

Proč nena,ppíšete rovnou výšku a váhu, třeba tlustá nejste. A pokud ano, určitě nebudete jediná.

karlos*
hodnocení

To že se cejtíš špatně je samozřejmě blbý, takže s tím určitě něco dělej. Ale za mě ti to takhle sluší víc.

13.08.19 21:57
hodnocení

0x
Troll *cteni*

liska5
hodnocení

0x

www.svet-zdravi.cz

Řeší nadváhu podle výživového plánu. Základem je biochemický rozbor krve. U nás mají více poraden.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]