Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach z těhotenství

Od: lukca odpovědí: 5 změna:
Dobrý den potřebovala bych pomoc.
Už 3. Měsíc beru antikoncepci Katya beru ji bez přerušení kvůli létu. Občas mám hnědý výtok ale asi protože si tělo zvyká cca 2-3 dny ho už nemám.
Je mi blbě se na to ptát ale mám vážně strach včera jsme měli s přítelem 1. Pohlavní styk. Byl bez kondomu (ano byla to blbost ale poučila jsem se).
Pohlavní styk jsme měli 6x ale vždy chvilku. Přítel si není jistý zda do mě ajakuoval nebo ne a já mám strach abych pak třeba nebyla těhotná věk na pohl. Styk máme ale na dítě je velmi bzro a byl by obrovský průšvih.
Dnes ráno jsem měla jednou průhledný hlen a po cca 4 hodinách zase trochu hnědý výtok
Prosím poraďte jestli být těhotná můžu nebo ne, zítra beru poslední prášek z 3. platíčka tak jestli si mám dát 7 denní pauzu abych to dostala (když bych to dostala znamená to že těhotná nejsem?) nebo je můžu dal brát.
Vážně prosím o radu, komentářů typu že jsem si měla dávat bacha že jsem si o tom měla víc přečíst se můžete zdržet protože to vím a četla jsem opravdu hodně.
Předem děkuji a omlouvám se za chyby

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Od toho ženy užívají HA, aby byly chráněné proti početí. Takže se předpokládá, že partner kondom používat nemusí v tom případě. Pokud máte obavy, kupte si občas těhotenský test, pro jistotu.

hodnocení

0x

Kolik ti je let? Myslíš, že je moudré brát hormonální antikoncepci, i když vůbec nevíš, jak funguje? Takového komentáře, že sis o tom měla něco nastudovat se tedy nezdržím, protože jsi docela nezodpovědná. Moc sis toho tedy nenačetla, když se ptáš tady. Spíš jsi líná si o tom něco přečíst a nastudovat nebo otevřít pusu u svého gynekologa (ke kterému jistě pravidelně dochází), když bereš HA, a zeptat se ho na to...

mommy2020
Otěhotnět přes HA je téměř nemožné. :)) Zkusila bych test pro jistotu.

lenna
hodnocení

0x
Ber to poctive tak jak mas! Dobrat plato, udelat pauzu! To, ze si spinila byl dukaz toho, ze ta antikoncepce tak dlouho neudrzela stejnou hormonalni rovnovahu. Ted je otazka jestli pres to spineni si byla chranena, já bych dost pochybovala. Chlap snad pozna kdy ejakuje. Meli byste si na sex udelat jeste cas.

asd1
hodnocení

0x

Jestli jsi o tom hodně četla, tak určitě víš, že žádná antikoncepce není stopro a těhotná být můžeš. Kdo se bojí, nesmí souložit :D A taky že se nemáš ptát tady, ale svého gynekologa. Dítě obrovský průšviH? Jak se to vezme, určitě lepší než první díte ve 40 a velká pravděpodobnost komplikací...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]