Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Košile prosvítá

Od: elisa24® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, mám takovou hloupou otázku, ale co dělat s bílou košilí, která prosvítá? Proč jsou vůbec průsvitné? Když si vezmu pod ni nátělník, je to vidět, když si vezmu tričko, nebude mít vhodnou délku rukávů, takže to bude vidět, když si vezmu triko s dlouhým rukávem, bude vedro nebo nebudou napnuté rukávy a je to zase vidět. Neviditelná tričk/... vážně nejsou vidět? Normálně mi to je jedno, ale teď bych potřebovala společenské oblečení. Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Vyzkoušejte jen podprsenku v tělové barvě. Když jsem pod nepatrně průsvitné bílé kalhoty nosila bílé kalhotky, vypadalo to blbě. S kalhotkami v tělové barvě pak neprosvítalo nic.

Tady právě záleží na tom, jak moc ta košile prosvítá. Jestliže zcela neznatelně, je opravdu namístě tělové prádlo (stejně jako pod jakýkoli bílý oděv z tenčí látky). Pokud prosvítá středně nebo více, vzala bych si pod ni přiléhavou bílou halenku...

hodnocení

Děkuji, koupila jsem si tu tělovou barvu a vypadá to o dost lépe než ta bílá.

hodnocení

4x

Já bych řekla, že je to záměrně. Pod takovou halenku se bere bílé tričko na ramínkách (nemělo by ale vypadat jako spodní prádlo).

doplněno 11.08.19 20:53:

Možná si zkuste pod takovou košili vzít přiléhavou bílou halenku bez rukávů, jen s menším výstřihem. Takže průsvitné budou pouze rukávy - bude to zajímavé a zároveň naprosto decentní.

hodnocení

Nevypadá to ale divně? Připadá mi, že neprůhledná bílá košile by byla lepší.

Má cenu si kupovat tohle?

Já bych to v tomto případě nedělala. U košile tohoto typu je zřejmé, že prosvítá a pokud nebude vidět nic, můžete vzbuzovat podezření, že pod ní nic nemáte.

hodnocení

4x

Velmi často bývá součástí průhledných halenek, tunik ..top na na špagetová ramínka. Bývá uvnitř chycený poutky, takže se dá odstřihnout a nosit i samostatně. Vzala bych pod ni nějaký takovýhle top strechy-faltys.cz/...

joudic*
hodnocení

3x
taky mam takovou a jejim osudem se stala skrin a az se nekdy porezu a nebude po ruce obvaz, tak mozna jeste zazije svych 5min slavy.. jinak taky nechapu, kdo a proc to vyrabi, respektive mam stejne tenkou jinou, mozna jeste lehci, a ta prusvitna neni

hodnocení

2x

Nevím, jak se tomu říká, snad top? Je to jako nátělník, ale hedvábný nebo podobný materiál. A je úplně jedno, jestli je bílý a tedy je viditelný nebo je čajový, případně šampaň a není vidět. Tohle by bylo pod průsvitnou halenku ideální. Pod zapnutou nebo rozepnutou.

hodnocení

2x

Pod průsvitným materiálem je vidět - dle stupně průsvitnosti - cokoli. Vyzkoušejte tělovou podprsenku, košilku, top, tenké tričko a dívejte se přitom do zrcadla jak pod denním, tak umělým světlem - pod každým může oblečení vypadat jinak - a uvidíte, co bude vypadat nejlépe.

Ale k vašemu dotazu "Proč jsou vůbec průsvitné?" si taky dovolím položit "hloupou otázku" - proč si takové oblečení kupujete, když nevíte co s ním?

hodnocení

Normálně ty košile nosím, ale teď jsem chtěla bílou košili na společenskou akci a přijde mi to divné.

hodnocení

2x

Takovou košili prostě nekupovat! První co udělám, když si něco kupuji, tak se podívám přes ruku, jestli materiál prosvítá a když jde o bytový textil, tak kouknu přes něj do světla, nakolik je kvalitní. Jinak to na sebe asi neberte, nebudete se v tom cítit.

lee*
hodnocení

2x
Bílé košile nosím často. Pokud není průsvitnost záměrná tak záleží na kvalitě a gramáži látky. Nosím buď tělovou podprsenku nebo bílé tílko. Někdy nosím i černé tílko. Pokud mám černé kalhoty tak to podle mě ničemu nevadí. Záleží tedy, kam v tom chodíte a jaký máte třeba dress code v práci. Já nosím elegantní vršky ale na nohou většinou Conversky - pořád řídím nebo jsem v terénu tak nemusím být nějak predpisově oblečená
doplněno 24.08.19 19:34: Dá se nosit klidně i barevná podprsenka nebo top. Důležitý je ale dobrý padnoucí střih. Také rozhodně nedoporučuji prádlo krajkové. Ale záleží na věku, stylu, vkusu.. mně se třeba tohle líbí
Košile prosvítá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]