Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zarůstání chloupků

Od: uz odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám takový problém. Extrémně mi zarůstají chloupky na nohách po normálním holení žiletkou a pak se vytváří dost velké jizvy. Nevíte co by na to mohlo pomoci? Myslíte, že třeba epilátor by byl dobrá volba nebo se to naopak ještě zhorší? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Diskuzí na toto téma zde proběhlo již hodně. Mrkněte, najdete v nich spoustu rad.

poradte.cz/...

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Já mám dobrou zkušenost s elektrickým epilátorem. Ten chloupky vytrhne celé, takže nemá co zarůstat. Jen je potřeba po epilaci nepatlat žádné krémy na zklidnění pokožky (chápu, že jejich výrobci potřebují prodávat), u citlivé pokožky stačí event. opláchnout chladnou vodou. Epiluji i obličej, tam lze stříknout "něco" s alkoholem, ale krémy do "ranek" nedávat. Ida

houbes*
hodnocení

0x
Zkuste si holit chloupky jinak. Teď si je holite proti ze zdola na horu? Zkuste to opačně a pokud to nepomůže tak depilace popř. Jsou i jiné lékařské metody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]