Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozná ofina

Od: zdenickaa odpovědí: 3 změna:
Udělala jsem chybu a ustříhla jsem si ofinu ...moc se mi to nelíbí a proto bych se chtěla zeptat jestli neznáte nějaký tryk na rychlé dorůstání vlasů. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

9x

Ano, říká se tomu čas. Urychlit nic nejde. M.

hodnocení

5x

Pěkný den,

příště radši svěřte Vaše vlasy kadeřníkovi. Jinak můžete ofinu připnout ke zbytku vlasů sponkami. Vlasy rostou cca 1 cm za měsíc. Dobré je masírovat pokožku hlavy lopuchovou vodou,to jsem dělala kdysi já,když mě kadeřnice blbě okudlala skoro na ježka a chtěla jsem,aby mi vlasy rychleji dorostly. A fakt po té vodě rostly rychleji,dokonce i zhoustly.

doplněno 10.08.19 19:20:

Jo a kadeřníka volte dámského a dobře vybírejte.Já tenkrát šla na pánské,tak jsem měla pánský sestřih a děs teda...Od té doby už chodím jenom do dámského kadeřnictví,je to dražší,ale jsem aspoň spokojená.

hodnocení

1x

Pouvažujte o krátkém sestřihu, ke kterému by ofina ladila. Je to jen o zvyku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]