Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slabá menstruace - můžu být těhotná?

Od: ellly23 odpovědí: 4 změna:
Dobry den, obvykle mam menstruaci 6 dni, cykly dlouhe 30-33 dni. Tenhle mesic se mi menstruace objevila po 33 dnech. Pred menstruaci nebyli zadne bolesti bricha, spineni. Prvni den menstruace mam bolesti v podbrisku, ty nyni nebyli. Prvni den me tampon vydrzi max 3hodiny, ted mi vydrzel 5. Menstruace je slabsi a trvala pouze 3 dny. Muzu byt tehotna?
Nezhubla jsem, vaha mi kolisa kolem 76-80 kg uz nejaky rok, praci jsem nemenila.
Poznam na sobe plodne dny i dle delky ms je mam spis 17-19 den cyklu. Tyto dny jsme se chranili, posledni nechraneny styk byl asi 10-12 den cyklu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den, menstruaci jste dostala, ale nejste si jistá. Tak si kupte v lékarně těhotenský test za pár drobných, ráno počůrejte a budete vědět víc. Už tam bude i ta jistota měření, protože test by se měl dělat nejdříve den po vynechání menstruace, ale vy už jste ji dokonce dostala. Pokud si ani po testu nebudete jistá, jestli náhodou těhotná nejste, tak zajděte na gynekologii, tam budete mít pak už jistotu 100%. Jinak pokud praktikujete kdykoliv během svého cyklu nechráněný pohlavní styk, tak samozřejmě je nějaká pravděpodobnost, že otěhotnět můžete, jestli jste tedy plodná. Nezáleží na plodných dnech. Tělo není stroj a nemusí být plodné dny zrovna když vy si myslíte, že jsou...

liska5

I u lidí někdy existuje provokovaná ovulace.

hodnocení

0x

Být holka a mít nějaký problém s menstruací nebo divný pocit, tak se neptám na netu a mažu na gyndu.

potsii*
hodnocení

0x

Můžete. Moje sestřenice to takhle měla, pak se jí zvětšovalo břicho, strach, že nádor, a on to byl klučík;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na prvni styk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]