Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijdu si dost baculatá

Od: verca* odpovědí: 8 změna:
Zdravím,
je mi 18 let,měřim 161cm a vážím 57kg ...na můj věk a výšku je to úplně normální váha...ale i přes to si přijdu dost baculata
Asi před půl rokem jsem byla hodně ve stresu a kvůli tomu jsem zhubla a měla jsem nějakých 50 kilo..už se to bližilo k podvaze ale i přes to se mi to líbilo a byla jsem se sebou naprosto spokojena (asi jako nikdy před tím ) postupem času kdy mi po psychické stránce začínalo být lépe jsem ale opět začala nabírat na váze ...říkala jsem si že je to v pohodě ale poslední dobou začínám mít kvůli tomu komplex a přijdu si tlustá ...snažím se kvůli tomu méně jist, cvičit ale pořad to nezabírá

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Veru, jaká jsi nemá vůbec nic společného s tím, jak se vnímáš. A jak se vnímáš, že se nemáš ráda, s tím ti nikdo nepomůže, nikdo tě o opaku nepřesvědčí. Chceš být zakomplexovaná, nemít se ráda, masochista, který týrá sám sebe, s poruchou příjmu potravy, místo rande sezení u psychiatra, cpát do hlavy prášky, to je jen na tobě. Jenom ty sama můžeš určit, jak to bude. Jen tě upozorňuji, že když se nebudeš mít ráda, nebudou tě mít rádi ani druzí. Budeš chudák, který utýral sám sebe. *hej* Děvče, vzpamatuj se! Život je jen jeden a druhý už nikdy nedostaneš, jakože druhá šance. Je to jen na tobě, co s ním uděláš.

doplněno 10.08.19 09:38:

Ještě musím dodat. Ta touha po dokonalé postavě, ta opravdu hodně ničí spokojenost a štěstí. Je hodně krásných žen, které mají ideální váhu a míry, jsou krásné v obličeji a pěstěné vším, co je nejlepší. A nejsou šťastné. Jsou osamělé, plní stránky bulváru, jak je patrner podvádí. A znám hodně baculinek, které mají hodné muže a děti a rodinu a ani je nenapadne vyrazit na přehlídková mola. Rozdávají úsměv a spokojenost ve svých rodinách i mezi lidmi, kteří jsou s nimi rádi. ;) Měla jsem pěknou kolegyni a o ní řekla moje maminka: "Ta usměvavá Mirečka, ta je tak pěkná, že vůbec nevadí, že má nějaké kilečko navíc."

joudic*

slecny se to netyka sice vubec, ale kvalita zivota "baculinek" jde dolu nehlede na budouci zdravotni problemy, ja mel s vahou vzdycky problemy a je treba se hlidat a musim teda rict, ze je hodne velky rozdil, kdyz mam svych optimalnich 70kilo nebo 95 (189 vyska). Hubeny mam plno energie, s chuti a radosti z pohybu si vybehnu schody, oplacany jsem jen lenoch, jsem liny jit na vylet apod... mam to podobne jako odnauceny kurak, jsem velmi prisny a nemam rad, kdyz nekdo neni schopny ujit uz i ve 30ti letech 1km a radsi vleze do tramvaje, kde hned navic hleda, kam by si sednul, jako by nestacilo, ze se veze.

Svatá pravda! Každé slovo. Jenže slečna má na na 161 cm 57 kg, což je ideální. Jen podlehla "hubnoucí" modě. Všichni hubnou a drží pošahané diety, tak se nechala zlomit. Vyměnila tuto touhu za klidný a spokojený život.

liska5
hodnocení

3x

Sportuj a jez. A jez zdravě, abys měla všechny živiny, vitamíny a minerály. Tím omezováním Ti může chybět právě některý prvek, který je potřebný při spalování tuků.

Určitě snídej! Když nebudeš po ránu jíst, ta dlouhá pauza nastaví organismus, aby si dělal tukové zásoby.

Nejez nezdravé potraviny, tělo škodlivé látky ředí, ale tím těžkne, neboť zadržuje vodu. Jestli si nevíš rady, které to jsou, poradí výživový poradce.

Pokud Tě tohle myšlení neopustí, tak vyhledej psychologa, protože máš sklony k anorexii.

hodnocení

2x

50 kg na tvoji výšku je tak akorát, měřím jako ty a převážnou část života jsem měla 50 kg, nebyla jsem ani tlustá, ani hubená. Nyní jsem již dost stará, mám 60 kg a nejsem ani tlustá, ani hubená. Tak přestaň plašit, možná opravdu vyhledej odborníka.

Neustálé vážení a řešení své váhy není nic dobrého, jestli jsi jinak zdravá, tak se věnuj nějakému koníčku a svoji váhu pust z hlavy. Z toho pak vznikají různé poruchy příjmu potravy.

joudic*
hodnocení

0x
trochu sportu by to chtelo, ale tak od pc bez fotky a nevime objem hrudniku.. bych strelil 52-53 bez nejakeho pohybu a nebudes vnimat zadne oplacani

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Se vším zde napsaným souhlasím. Jen bych dodala, nepřestávejte jíst - žádné hladovění, jen odpoledne omezte a večer vynechte ve stravování pečivo - všechno to, v čem je mouka. A uvidíte. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]