Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spodní prádlo CK

Od: ck odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
normálně nosím brazilky, je to pro mě nejpohodlnější (i to pěkně tvaruje zadek si myslím:)). Nedávno jsem se ale odhodlala a koupila si tanga od CK. Normálně si kupuju brazilky v Mku, tak i tentokrát jsem brala M. Přijde mi, že mi jsou ale trošku větší, takže příště možná vezmu o velikost menší. Jaké s tím máte zkušenosti vy? Berete o velikost menší nebo stejnou jako u jiného spodního prádla?
A jaké máte zkušenosti s klasickýma kalhotkama od CK? Tanga jsou docela fajn, ale jsem zvyklá na ten brazilský střih, tak že bych zkusila i ty kalhotky. Máte je někdo? Jak sedí?
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bartas*
hodnocení

0x
Zdravím, sice nejsem žena, ale své přítelkyni jsem kupoval kalhotky i tanga, vždycky stejné velikosti a bylo jí to fajn. Značka teda byla Tommy Hilfiger a Victorias Secret :)

hodnocení

0x
Zdravím. Nosím v podstatě už jen tanga. Ty od CK mám ráda. Jiný střih od CK nekupuji. Kupuji S a v ostatních obchodech také S. Dříve různé střihy ale vzdy S. Někdy byly malinko volnější. Jo a jinak miluju ještě Sloggi *srdce* jak tanga tak i ostatní střihy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]