Dobrý den, normálně nosím brazilky, je to pro mě nejpohodlnější (i to pěkně tvaruje zadek si myslím). Nedávno jsem se ale odhodlala a koupila si tanga od CK. Normálně si kupuju brazilky v Mku, tak i tentokrát jsem brala M. Přijde mi, že mi jsou ale trošku větší, takže příště možná vezmu o velikost menší. Jaké s tím máte zkušenosti vy? Berete o velikost menší nebo stejnou jako u jiného spodního prádla? A jaké máte zkušenosti s klasickýma kalhotkama od CK? Tanga jsou docela fajn, ale jsem zvyklá na ten brazilský střih, tak že bych zkusila i ty kalhotky. Máte je někdo? Jak sedí? Děkuji
Zdravím, sice nejsem žena, ale své přítelkyni jsem kupoval kalhotky i tanga, vždycky stejné velikosti a bylo jí to fajn. Značka teda byla Tommy Hilfiger a Victorias Secret
Zdravím. Nosím v podstatě už jen tanga. Ty od CK mám ráda. Jiný střih od CK nekupuji. Kupuji S a v ostatních obchodech také S. Dříve různé střihy ale vzdy S. Někdy byly malinko volnější. Jo a jinak miluju ještě Sloggi jak tanga tak i ostatní střihy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.