Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mívám mentruaci každé 3 měsíce-beru vždy 3 plata antikoncepce v kuse. Tentokrát mi začla menstruace dřív, už po dvou. Říkala jsem si, že to prostě antikoncepce tentokrát neudržela, tak ji přestanu brát a udělám klasickou 7 denní pauzu (od ledna do června jsem antikoncepci nebrala, protože jsem neměla přítele, ale vrátili jsme se k sobě červnu).
No, antikoncepce se má začít brát první den měsíčků. Začla jsem ji brát v den, kdy jsem si myslela, že mi právě začaly na začátku června, doprovázela to i bolest břicha, ale krvácení trvalo jen jeden den, tak jsem si říkala, že je to nějaké zvláštn. Přesto jsem počítala s tím, že to mentruace byla, protože další přišla až další měsíc. Ale teď si říkám, že možná ne. Teď je to 8 týdnů od toho co jsem ji znovu začla brát. Na začátku toho června jsem měla nechráněný sex s přítelem. Je možné, že v tu dobu antikoncepce nebyla účinná, protože od včerejška do dnes moji brzkou "menstuaci" provádí silnáé bolesti v podbříšku, nikdy takhle silné nebyly a taky se cítím hodně slabá, jako nemocná. No a dnes ráno ze mě vypadlo tohle. Je možné, že jsem samovolně potratila? Zítra jdu na gynekologii, ale zajímaly by mě vaše názory a zkušenosti. Jinak asi neusnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.