Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže po oholení intimních partií

Od: any04* odpovědí: 7 změna:
Jde o velmi osobni problém. Pred pár tydny jsem se prvně oholila „dole“-což byla asi chyba protože po oholeni mě to zacalo svedet a bolet. Nekolik dni jsem si v klidu nesedla na WC,židli,nespala, byla nervozni. Od té doby se to bojim udelat znovu aby se to neopakovalo. Vim ze tam mít „prales“ neni hezke, hygienicke apod. Ví někdo v čem jsem udelala chybu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Chyb muze byt spousta. Od tupe ziletky, absence pouziti peny na holení, holeni na sucho, alergicke reakce na pripravek na holeni, az k zarustani vyrostlych chloupkou. Obecne je znamo, ze pokud oholite tam dole dohladka, tak vas to bude svedit a skrabat nez to doroste. Proc vlastne holite? Zastrihujte. Nejlepe strojkem na délku 2 az 4 cm. Anglicky udržovaný trávník neurazi zadneho muze a je hygienicky jakbysmet. A nebudete mit prales ani tyto problemy.
4 cm není prales?
Rikam 2 az 4 cm max. Prales je podle me od 5 cm vic.
joudic*

mozna tak 2-4mm bych nazval anglickym travnikem, vsechno ostatni je prales

Rovněž se přidávám k názoru, že trávník je v řádu milimetrů a ne centimetrů jako džungle-ještě nasadit faunu a je hotovo, blee *blee*

h0042*
hodnocení

0x
Kup si za pár korun strojek a vem to strojkem a máš klid. Nebude to bolet,štípat, svědit atd...

joudic*
hodnocení

0x

ja pouzivam gilette mach 3 s tremi brity a holim se nasucho, nektere pradlo pak nemuzu ale nosit a rekl bych ze hodne kalhotek je z podobne jemne pruzne latky, do ktere se zachytavaji ty mikro dorustajici. Pokud nemate partnera, tak to zas tak prehanet nemusite a kupte zastrihovac a nechte si z hygienickych duvodu jen strniste, jinak mi treba strniste u partnerek neva. Vetsina partnerek pote, co jsem jim predvedl, ze to jde a fakt neboli se take pak holily nasucho, protoze pak neni vubec podrazdena kuze, pripadne bolacky, samozrejme ze to nejde tema levnyma holitkama s jednim nebo 2ma brity.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]