Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se do přítelkyně během milování několikrát vystříkat. Kdy by měla užít Postinor, aby nedošlo k otěhotnění? Klasickou antikoncepci nebere. Je to čtyřikrát v měsíci.
Souhlas s Anizonkou a ještě bych měla dotaz. V jiné otázce píšete, že je Vám 70 let a že máte rodinu, kterou jste úžasně zabezpečili, dva 40 leté syny, vnoučata a libujete si, že se ve Vaší rodině nikdy nic závažného nestalo. A tady zase píšete, že máte vlastně v 70 letech asi hodně mladou milenku a že byste se rád 4x do ní v..., (nechce se mi to slovo psát). A co na to říká Vaše manželka, se kterou jste budoval tak krásnou rodinu? Tomu teda já neříkám rodina bez závažných problémů. Navíc je ten lék docela nebezpečný a já být tou Vaší milenkou, tak než něco takového kvůli Vašemu 4 násobnému uspokojení spolknu, tak bych si rozhodně přečetla recenze a určitě bych to nenechala na Vás. Ale to je její věc. To uznávám. Ale od Vás, který se tady holedbá takovou krásnou a dobře fungující rodinou, bych tohle teda nečekala.
A dejte si pozor, aby Vás u toho v 70 letech neklepla "pepka".
Účinky Postinoru nejsou stoprocentní. Navíc je to svinstvo s nežádoucími účinky pro tělo ženy. Užívá se nejpozději do 72 hodin od nechráněného pohlavního styku (čím dříve se vezme, tím je účinnost vyšší) ale rozhodně to není tableta, která se může užívat často.
Pokud by toto žena chtěla, je vhodné si o tomto promluvit s gynekologem a poradit se s ním.
Abych vás všechny uklidnil, realita to není, ale jako téma, jak si nejbezpečněji žena po dětech může užívat sex, je to důležité, nebo není?
Aha, tak ona to není realita. A která Vámi založená otázka není realita. Tahle, nebo ta o té rodině? Nebo že by obě?
Sám si nebuď zkysnutý. Používej kondom a můžeš se do partnerky udělat třeba třikrát za den, nejen 4 x do měsíce ty kanče.
Nějak se do toho sám zamotáváš.
Žena si má užívat sex tím, že si vezme tabletku proti nechtěnému početí? A uklidnit ji může to, že to bude jenom čtyřikrát za měsíc.
Ty bys měl před tím sexem dostat napít projímadla, které účinkuje aspoň jeden den. To bys sice ženu nestihl uspokojit, ale ona by měla aspoň nějakou zábavu na tvůj účet.
Způsobů jak zabránit otěhotnění je několik, takže pro začátek se můžeš vydat na nákup kondomů. A pokud ti partnerka řekne, že jí to s kondomem nevyhovuje, tak můžete spolu řešit jiné způsoby antikoncepce. Ale rozhodně začni u sebe.
Já se tady musím fakt děsně smát tomu, co napsala anizonka. To poslední slovo je teda fakt perla
. Škoda, nejde to ohodnotit, tak alespoň
.
A Buliku, já také nejsem zkyslá, naopak, já se těmi vašimi příběhy bavím. Tak Vy jste měl 1000 ženskejch. Předpokládám, že ne doslova pod sebou, ale asi jste na ně dohlížel někde ve fabrice. A to jste tam měl někde v šatně zařízený "koutek důvěry" a ony se Vám chodily svěřovat, se svými sexuálními problémy? Heršoft, tak to bych chtěla vědět co to bylo za fabriku, protože takové vymožnosti v té době.
Ale teď mi proběhl hlavou film od Formana "Lásky jedné plavovlásky". Nebyl Vy jste tím šéfem, co ho tak nádherně ztvárnil Josef Kolb? Tam by ta tisícovka ženských byla možná.
Já, jako znalec žen(měl jsem jich ve fabrice tisícovku) vám mohu s důvěrou sdělit, že každá žena, co již nechce mít děti a má po čtyřítce, chce být nezávislá a taky si bez nebezpečí otěhotnění užívat sex, běžně náhodně i s jinými muži. A jak se má taková žena zabezpečit? Kondom nechce, podvazovat chlapovi chámovody taky ne, brát antikoncepci je zase starost. No ta poraďte vy znalci ! A po vyplácání všech nejistých řešení, dojdete ke sterilaci, která jediná dává ženě svobodu a jistotu !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.