Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem na holky

Od: sylvia odpovědí: 7 změna:

V poslední dobe se mi zdaji ze se miluju se zenou. V tom snu jsem mela silny orgasmus.Pisu si s jednou holkou a ma pri tom orgasmus?Muzu byt na zeny?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

3x

Co znám, některé holky to měly s holkou *hi* a prý dobrý ...vzpomínají na to i po letech, ale doma mají chlapa. V životě se ma zkusit všechno, ...raději vzpomínat co bylo, než v domově důchodců si vycitat ze jsem to neudělal. ;)

mot
01.08.19 23:22
hodnocení

0x
muzete

hodnocení

0x

Můžete, ale také nemusíte.

hodnocení

0x

Ano, můžete. A nevidím v tom žádný problém.

hodnocení

0x

Můžete ale nemusíte... to že se Vám zdají erotické sny o sexu se stejným pohlavím nic neznamená. Pokud Vás ale fyzicky přitahují některé ženy z okolí, tak to už by napovědělo víc.

Nepíšete kolik Vám je let... možná se teprve hledáte.

Jo a jestli ta holka má orgasmus z toho, že si s ní píšete, to opravdu netuším. Nemám křišťálovou kouli. *nevi*

liska5

Možná, že jí v textu vypadlo -m. Takže místo má, mělo být mám. Pak je tam ale zase otazník. Tak krátký text by měla napsat líp. A mohla taky napsat věk.

radajz*
hodnocení

0x

Počítám, že budeš asi mladá, takže to vůbec nic neznamená. A neznamenalo by to nic, any kdybys měla třeba 30. To, že tě vzrušuje představa sexu se stejným pohlavím, není vůbec nic špatnýho. A nemusí to nic vypovídat ani o orientaci. On je totiž rozdíl, ač to málo kdo ví, jestli se jedná čistě o sexuální přitažlivost nebo o to, s kým je člověk schopen mít skutečný vztah. Člověku se klidně může i líbit více sex se stejným pohlavím, ale přesto je schopen cítit lásku jen k opačnému pohlaví.

Podle některých studií je dokonce nepřirozený, aby byl člověk sexuálně orientovanej jen na jedno pohlaví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]