Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partner o 18 starší, co na to okolí

Od: ujujfugdew odpovědí: 10 změna:
V práci jsem se seznámila s chlapem o 18 let starším ,me je 39,ne,není to ze zoufalství, nějaké známosti , setkání byly i předtím, radu chlapi jsem i odmítla. Jsem svobodna, prostě mi to vyhovovalo,nepotřebuje si hledat chlapa za každou cenu, děti jsem nějak nestihla, nechávala jsem tomu volný průběh, po několika nepovedených vztazích mi to tak vyhovuje, jenže nastoupila jsem na dráhu, a zakoukal se do me posunovac, šly byste holky do vztahu,kde je takový vekovy rozdíl/a znate někdo takový vztah a vydržel?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli si rozumíte, nevidím problém. Horší by bylo, kdyby vám bylo patnáct.

hodnocení

1x

Jestli jsi schopná se srovnat s tímhle věkovým rozdílem v době, kdy to bude cca 55 let, pak do toho jdi. Vím o čem mluvím, mám manželku o 12 let mladší, je mi 63 let a až na sex (a o tom jsme si promluvili a dohodli se) se máme stále rádi a naše soužití nemá vážnější chyby.

joudic*
hodnocení

0x

moje budouci zena je o 14 let mladsi a okoli a pribuzni na to nic, ale treba i proto ze mi tipuji o 10 min, tezko rict, kdyby ten rozdil bil do oci

hodnocení

0x

Položte se na otázku takhle-bude s tím o 18 roků starším mužem žít Vaše okolí neby Vy?

Každému je potom enóňo s kým budete žít.Důležité je jak si spolu vyhovujete,rozumíte...

hodnocení

0x

Mamka má o 17 let staršího přítele a našla si ho v podobném věku (jestli se dobře pamatuji, mohlo jí být 40 nebo 41). Ale je pravda, že on je specifický :-D nicméně dědkovatí (je mu 71), to určitě ano, ale nějak se s tím oba vypořádali a funguje to. Je fakt, že jim to (opět pokud si dobře pamatuju) dřelo okolo jeho odchodu do důchodu, protože on nedokáže být neaktivní, nicméně máma jako těžce pracující a o 2 domácnosti se starající žena neměla moc času ani náladu na jeho "celej den jsem tady sám a teď chci tvoji pozornost". Ale vyřešili si to. Je fakt, že model pracující žena + muž v domácnosti (oba 55+, ne zrovna mladá generace) mám v rodině dvakrát a pokaždé to je zvláštní a komplikované. Tak se možná připravte na nesnáze, ale jinak nevidím důvod, proč do toho nejít, pokud to oba chcete.

radajz*
hodnocení

0x

Pokud spolu nehodláte zakládat rodinu, kdy by ti to mohlo začít časem vadit, ale už by to nešlo bez následků změnit, tak nevidím problém. Záleží na tom, jestli se líbí tobě. Pokud ano a chceš s ním mít vztah, tak není důvod do toho nejít.

dr*
hodnocení

0x
Ahoj ja mam partnera o 15let starsiho a muzu rict ze me nemohlo nic hezciho potkat je spolehlivi,srandovni a po vsech strankah jak se rika vyblbly.me je 33 a uz jsme spolu skoro 3 roky a jeste mame chut mit spolu miminko uz mam 9leteho synka a je mu bajecnym otcem i muzskym vzorem a nato co rikalo nebo nerikalo okoli me nikdy moc nezalezelo a mi kamaradi si ho moc oblibyli jezdi snami sjizdet vodu a uspeste to zvlada takze ma rada zni jdi dotoho a na nikoho se neohlizej je to tvuj zivot.

vernon
hodnocení

0x
Mám partnerku o 12 let mladší a po jejím boku jsem omládl, takže ve čtyřiceti ještě ani nefotrovatím. Ona dospěla. Co to udělá s tebou nevím, ale 18 let rozdíl je určitě v poho :)

aapret
hodnocení

0x

Když mě bylo 50, seznámila jsem se s mužem, kterému bylo 68 let. Tak skvělého partnera i milence jsem nikdy nepoznala. Jděte do toho, i kdyby to bylo jen na pár let, stojí to za to.

kleo
hodnocení

0x

Jestli vyhovuje vám, líbí se vám a začínáte k němu něco cítit, tak na názory vašeho okolí nehleďte, to by jste mohla zůstat zase sama. Zkusit to s ním můžete, možná ten pán vypadá dobře i když je o dost starší a na pohled by ten věkový rozdíl nebyl tak výrazný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]