Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čínský obchody s oblečením?

Od: michalka* odpovědí: 3 změna:

Znáte nějaký čínksý obchody, který se zaměřují na oblečení? Něco jako wish, greek nebo tak, ale jen s oblečením? Nejlíp něco, kde se tomu dá věřit, látka stojí za to.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Čína bude vždy velký risk. Je jedno, jestli je to speciálka, nebo aliexpress. Výrobci tam budou stejní. Jednou přijde špičková kvalita třeba pravá kůže, jindy místo kůže přijde nekvalitní umělé "cosi". Jednou perfektně sedne velikost, pak dvakrát přijde taková ta asijská velikost o dvě čísla menší. Je nutno s tím buď počítat nebo oblečení z číny oželet.

joudic*
hodnocení

0x

ja nakupuju hodne obleceni na aliexpressu, mam super cargo kratasy, ktere jsem si koupil letos znovu, a po otestovani tricka (kopie Abercrombie&Fitch) minuly mesic jsem objednal hned dalsi 3 od stejneho prodejce (XXXL = M/L), prekvapilo ze je syte cervene a pri prvnim prani vubec nepoustelo barvu + poctiva gramaz. Nektere nakupy jsou holt povesene ve skrini :) napr. na kosili jsem furt tlusty, je stejna jak kosile od saka, ve ktere jsem momentalne jak burt.

Naopak se mi tam nakupuje lepe nez tady, protoze je to vzdy poctive otabulkovane a uvedene vsechny mozne miry, takze se jen zmerim a ocekavam +/- padnouci kauf, dokonce i zabky a tenisky sedi jak prdel na hrnec

hodnocení

0x

Já si myslím, že dnes se už nedá zjistit, kdo je majiotel a koho platí za provozování. Všechny e-obchody mají tu nevýhodu, že zboží nevidíš, neosahíš si ho, nevyzkoušíš, ať je jakýkoliv majitel. Vždycky nakupuješ s rizikem. Jenže za opravdu nízkou cenu nemůžeš požadovat bůhvíjakou kvalitu. Ale zase, to oblečení nosíš stejně jednu sezónu, max 2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]