Nejste přihlášen/a.
Tohle nebude problém,ke kadeřnici klidně běžte.Podle mě použije barvu s peroxidem,která zesvětlí a zároveň obarví na světlý odstín.Tyhle barvy se dají i koupit,osobně s nima nemám zkušenost,jen vím,že jsou běžně dostupné.
osobní zkušenost vám bude stejně na nic.Každá kadeřnice je jiná a každé vlasy jsou jiné.Jen Vám můžeme říct,že to jde.Takže jak moc budou zničené to těžko někdo určí.Mě dělal kadeřník touhle barvou melír a není to moje gusto.Vlasy byly méně zničené než po klasickém melíru,ale já mám raději vlasy sušší,takže jsem už stejně na tuhle barvu nikdy nešla i když je šetrnější.
Pokud nemáte trvalou a dva měsíce jste vlasy nebarvila, tak budete mít dvoucentimetrové odrosty. Na ty si vyberte odstín a po 20 minutách to rozčešte na ostatní vlasy. Po následujících 10 minutách už by to mělo ty červené podtóny překrýt. Samotný peroxid nebo sodu ne! Pak umýt šamponem a použít přiložený kondicioner.
Když se mi obarví až moc sytě, pěšinky nechám tmavší a na zbytek, u krátkých vlasů jen na nahoře na asi 5cm konce, třeba už po týdnu před mytím nanesu podle návodu asi půl hodiny Palette C10 stříbřitě ledový - Lightener, ten to zesvětlí. Já takhle experimentuji a daří se mi to. Jenže každému to chytá jinak. Je na vás, jestli to zkusíte.
Jo, a toho zesvětlovače C10 si namíchejte u krátkých vlasů málo, třeba jen lžíci se lžicí přiloženého peroxidu. Je to jen na efekt těch vrchních delších pramenů. A za 4-6 týdnů budete jen dobarvovat odrosty- pěšinky, kolem obličeje a kolem uší. Tam dávám pro kontrast Palette odstín G3 pralinka, jinak mám hlavu světlou díky té C10.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.