Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odbarvení vlasů pod barvě

Od: daisyfreshgirl odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, potřebuju nutně nějakou radu. Ještě než se vydám ke kadeřnici, ráda bych věděla, jestli to má vůbec smysl. Několikrát jsem si v minulosti vlasy nabarvila hennou, nasledne jsem přešla na tmavě hnědou chemickou barvu, kterou jsem použila třikrát. (nutno dodat, že to byla semi-permanentní nebo permanentní barva, jista si ted nejsem) Ted jsem si vlasy tak dva měsíce nebarvila, ta hneda se trochu vymyla a vylezly mi ty cervene podtóny. Nyni bych chtěla vlasy svetle hnede (nebo tmava blond, spinava blond) a nevím, jak ji docílit, aniž bych si vlasy uplne zničila peroxidem. Už jsem ti zkoušela nějak stáhnout jedlou sodou, ale žádný rozdíl nevidím. Pomozte mi prosim, teprve nyní si uvedomuju, že mi dosavadni barva vlasu vůbec nesluší a opravdu bych ji chtěla změnit. Děkuji za odpovědi předem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Tohle nebude problém,ke kadeřnici klidně běžte.Podle mě použije barvu s peroxidem,která zesvětlí a zároveň obarví na světlý odstín.Tyhle barvy se dají i koupit,osobně s nima nemám zkušenost,jen vím,že jsou běžně dostupné.

doplněno 30.07.19 17:52:

osobní zkušenost vám bude stejně na nic.Každá kadeřnice je jiná a každé vlasy jsou jiné.Jen Vám můžeme říct,že to jde.Takže jak moc budou zničené to těžko někdo určí.Mě dělal kadeřník touhle barvou melír a není to moje gusto.Vlasy byly méně zničené než po klasickém melíru,ale já mám raději vlasy sušší,takže jsem už stejně na tuhle barvu nikdy nešla i když je šetrnější.

daisyfreshgirl
hodnocení

Jen mám obavy, aby to vlasy hodně neznicilo, když tam mam vrstvu henny a na tom ještě permanentní barvu.. a zda se to vůbec podaří.. ocenila bych právě odpověď někoho, kdo má osobní zkušenost..

hahanaj*
hodnocení

1x

Kadeřnice si s tím šetrně poradí, hlavně ji řekněte co jste si na vlasy patlala.

liska5
hodnocení

0x

Pokud nemáte trvalou a dva měsíce jste vlasy nebarvila, tak budete mít dvoucentimetrové odrosty. Na ty si vyberte odstín a po 20 minutách to rozčešte na ostatní vlasy. Po následujících 10 minutách už by to mělo ty červené podtóny překrýt. Samotný peroxid nebo sodu ne! Pak umýt šamponem a použít přiložený kondicioner.

Když se mi obarví až moc sytě, pěšinky nechám tmavší a na zbytek, u krátkých vlasů jen na nahoře na asi 5cm konce, třeba už po týdnu před mytím nanesu podle návodu asi půl hodiny Palette C10 stříbřitě ledový - Lightener, ten to zesvětlí. Já takhle experimentuji a daří se mi to. Jenže každému to chytá jinak. Je na vás, jestli to zkusíte.

liska5

Jo, a toho zesvětlovače C10 si namíchejte u krátkých vlasů málo, třeba jen lžíci se lžicí přiloženého peroxidu. Je to jen na efekt těch vrchních delších pramenů. A za 4-6 týdnů budete jen dobarvovat odrosty- pěšinky, kolem obličeje a kolem uší. Tam dávám pro kontrast Palette odstín G3 pralinka, jinak mám hlavu světlou díky té C10.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]