Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rok snažení o miminko?

Od: sandra29 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den je to už problém když se snažíme rok už o miminko a stále nic?je mi 29let menstruace pravidelná po 28dnech.prášky jsme brala pomalu 11let.děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

1x

Na to existuje jenom jediná smysluplná rada - návštěva specializovaného doktora a odborné vyšetření vás obou.

sumaya*
hodnocení

1x

Sandro vypadá to, že nejprve budeš muset vnitřně ustoupit od svého přání a touhy a hlavně zklidnit svou mysl, tzn., zastavit tok svých myšlenek. Tvá touha a očekávání jsou příliš silné a tím si bráníš v úspěchu. Vím, že není jednoduché si říct, tak fajn nechám to být..., ale je to jediný způsob. Protože tvé úsilí ruší sebe samo. Čím většímu napětí se mentálně oddáváš, tím menší je konečný výsledek. Věř, že až se naprosto zklidníš, miminko k vám přijde. S láskou Sumaya...

bibik*
hodnocení

1x

Já čekala 7 let. Nikdy leky nebrala. Jeden starý lékař mi poradil,jeďte s manželem do Dudinců do lázní. Pomohlo, 14dnů rekreace a hlavně cele dny koupele. Hned po příjezdu jsem neměla men. a rados veliká.

itecka*
hodnocení

0x

Problém to samozřejmě ještě nemusí vůbec být,ale většinou doktoři už po roce snažení začínají s dalšími variantami, buď jen nějaká podrobnější vyšetření a nebo umělé oplodnění. Záleží to spíše na vás, jak moc "spěcháte";)Někteří čekají třeba i 5 let a více, takže hlavně klid..*frajer*

hodnocení

0x

Četl jsem že i rok se tělo čistí od HA

hodnocení

0x

je to ryze odborný dotaz, ale náhodou dneska na Frekvenci o tomto problému mluvil nějaký profesor. Shrnu jeho vyprávění. Do 30 let to klidně zkoušejte dva roky a pak jděte na specializovanou kliniku, nad 30 let už po jednom roce!

Vy jste zrovna na přelomu jeho rad, takže nevím, jak poradit. Ale doktor je tu od toho, aby poradil.

martan37*
hodnocení

0x

*houpy*VĚŘTE TOMU,ŽE LEPŠÍ JE SE NĚKDY NESNAŽIT VŮBEC A DÁT TOMU ČAS.ČÍM VÍC SE BUDETE STRESOVAT A SNAŽIT SE,TÍM HŮŘ TO PŮJDE.DOKTOŘI DOPORUČUJÍ PŮST V SEXU A PAK...TO SE UVIDÍ.JÁ MÁM 2 DĚTI A DO 3 MĚSÍCŮ JSEM OTĚHOTNĚLA.NEJLEPŠÍ JE,KDYŽ MUŽ PRACUJE TŘEBA 14 DNŮ MIMO DOMOV.POTOM JE NADĚJE VELKÁ*hi*

moxa*
hodnocení

0x

Tak to já to vidím v první řadě na spermiogram manžela - rok není ještě dramaticky dlouho, ale přece jen je to tak na hranici. Váš cyklus vypadá krásně, tak jestlipak má manžel spermie schopné oplodnění? Objednejte ho na neškodný spermiogram :) , odběr můžete udělat i doma *hej*

moxa*

Ještě dodávám, že pokud jde o půst či nepůst, odborníci se neshodují - zdravému spermatu prospívá častý sex, rychle se po něm obnovuje. Pokud má ale muž se spermiemi problém, spíše Vám doporučí nějakou chvíli před ovulací abstinovat - ale ne víc jak 3-4 dny, to zase spermie odumírají. Vliv dlouhodobého užívání HA na plodnost nebyl, myslím, prokázán, rozhodně ne tak dlouhou dobu. Já brala HA 13 let a otěhotněla po půl roce, rychleji než některé jiné, které HA nikdy nebraly... ;)

sandra29
hodnocení

Já mám tedka kámošku je jí 33let brala taky 13let prášky a otěhotněla po roce a půl.tedka je těhotná už konečně byla z toho zoufalá furt.A nakonec se podařilo.Snad s emi taky zadaří třeba na dovolené v srpnu u moře.

hodnocení

0x

My jsme tomu nechávali volný průběh 6-7 let, a pak už to skutečně bylo podezřelé. Nyní jsme v péči lékařů.

Ještě bych tomu dal čas, ale v žádném případě se nesnažte, nezávoďte, neplánujte a nenuťte se do toho. I psychika hraje velkou roli. Pokud ale chcete mít jistotu, vyhledejte odborníka.

mil®
hodnocení

0x

Rok čekání je málo. Mám to za sebou. Čekali jsme dva roky a pak byli dva za sebou. Buďte v klidu. Přeju pohodu a stěstí.

*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]