Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj partner je v kontaktu s bývalou

Od: tyna* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,můj partner stále drží kontakt s oběma svyma bývalými partnerkám ..dosti mě to znepokojuje. Co mám delat v této situaci?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Budte v klidu nic nehroťte
To že s nima je v kontaktu je normální přece když se z někým rozejdu tak to neznamená že je automaticky múj nepřítel
Ja s bejvalou taky komunikuju a vše je na pohodu

hodnocení

3x

Nic. Dokud s nimi nemá milenecký poměr, nic se neděje.

hodnocení

3x
Neřešit to. Není k tomu důvod.

hodnocení

1x

Dobrý den. To, že se dva rozejdou, ještě neznamená, že spolu musí přestat komunikovat. Je to věc Vašeho partnera, Vy s tím neuděláte nic. Důvěra je ve vztahu důležitá, stejně tak i komunikace. Pokud Vám to ale vadí, pak to upřímně řekněte partnerovi. Měl by to vědět, že Vás něco znepokojuje a mluvit o tom s Vámi.

hodnocení

0x

V jakém kontaktu? Na sítích, telefonickém, společenském, fyzickém...?

A jak to víte?

tyna*
hodnocení

Píšou si,vím to tak,že jsem seděla vedle něj a zrovna se Koukal na messenger a tam bylo její jméno ..tak jsem se ho ptala jesli se s ni baví a říkal že tam sem si napíšou ..přitom (není to tak dávno) říkal mi,že je to minulost a nemá zájem se ani s jednou bavit

Na psaní není nic špatného - a krom toho vám to klidně přiznal. Nechte to být :)

lucie*
hodnocení

0x

No já nevím...já si s tímhle užila dost.V takovém vztahu jsem žila 4roky...a nebylo to kamarádství.Byla to chlapská nerozvážnost,pořád zvažoval zda jsem dobrá já nebo zda to nebylo lepší s ní.Prostě zadní vrátka!Mě to stálo hodně trápení,slz a scén.Jak se taková situace naskytne (že Vám bude třeba lhát,že se s ní sešel nebo ho najdete jak jí tajně něco píše atd.) tak berte nohy na ramena.

liska5
hodnocení

0x

Říká se, že žena muže střídá, zatímco muž ženy přibírá. Zažila jsem jednoho, co bejvalky na potkání objal a políbil. Musel prostě oslňovat, aby byl považován za atraktivního. Vyrůstal sám s několika sestrami, tak si s holkama rozuměl, byl zvyklý na obdiv a potřeboval ho k životu. Když šel na koupaliště, určitě skončil na dece u nějaké kamarádky. Když šel na jedno, už u baru držel kolem ramen bývalou spolužačku. Současná žena se s tím musela smířit. Nešla do konfliktu. Ona byla ten klidný přístav, kde vše fungovalo. To musí být asi hodně rozumná a zralá sebevědomá žena, která tohle toleruje v pohodě. Skoro, jako by ho litovala. Jakože děti, nerušte tatínka, on je unavenej z toho běhání za Andulou a zítra ho čeká Zdenička, tak aby byl v kondici. Já bych to nedala, ale jsou takové ženské.

hodnocení

0x

Já jsem starší kus a na spoustu věcí, které se dnes "neřeší", mám jiný názor. Takže podle mě, váš partner potřebuje lidi, kteří ho "znají". Nemyslí si, že má hodnotu sám o sobě, ale potřebuje potvrzení od jiných. Dnes je to asi běžné, ale já bych takového poslala někam. Cožpak nemá kamarády, že musí nadměrně komunikovat s bývalkami? Dnes je to běžné, ale za mě teda ne. Je to prostě "sběratel" lidí, který si svou důležitost dokazuje tím, kolik lidí zná. Hm. Asi ho nezměníte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]