Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epilace IPL x diodový laser

Od: loloaa odpovědí: 2 změna:
Už delší dobu jsem přemýšlela nad IPL epilací, protože mě vždycky trápilo zarůstání chloupků. Dnes jsem ale zjistila, že také existuje nějaký diodový laser a že je to mnohem účinější. Máte někdo nějaké zkušenosti?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ewra
hodnocení

0x
Ahoj, dostala jsem k tricitce IPL Lumeu, ne tu moc drahou, ale nejakou obycejnejsi s nastavcem na oblicej a na nohy ci jine plochy. Jsem nadsena, protoze v lednu jsem zacla se svicenim a dnes uz nemam na nohou nic. Taky me trapily zarostle chlupy, kolikrat mi vybrnkla cela kudrlinka dlouheho chlupu, doted mam pigmentovane jizvy po dloubani chlupu z kuze. Ted uz se to hoji... Mno a nyni nemam zadne cerne tecicky, proste tam zadny chlup neni ani v te cibulce, to vypadlo a bylo. Ale! Chce to fakt bledou plet a tmave chlupy, jinak neni takovy vysledek. Ten tmavy pigment tahne to svetlo k sobe lepe. Dale musis fakt pravidelne blikat, myslet na to. Taky to trva treba hodku a pul ty lytka,protoze se to blikne jen na male plosce, chce to trpelivost, nez vse oblikas. Ted jsem zacla i trisla a bozi! I knirek pod nosem, no a podpazi taky vubec neroste, ale vuuubec! Kolik jsem se natrapila, mela jsem nohy jak struhadlo uz rano po oholeni a ted si je furt hladim a mazu a jsem stastna. Skoda, ze jsem to nemela uz driv. Urcite doporucuji. K tomu diodovemu bohuzel nemam zadne info.
loloaa
hodnocení

děkuji za odpoveď. já právě přemýšlela, že bych na to šla někam do salónu, není to zrovna nejlevnější, ale jsem studentka a nějakých 10 tis. nebo kolik ten přístroj stojí jen tak neseženu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]