Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je šance otěhotnět?

Od: minnie21 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, v mé neplodné dny(menstruace pravidelná) jsem měla sex s přítelem, byl ve mně max. 15 vteřin(3 krát zasunul), poté jsme měli strach a penis vyndal, jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Předem děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud neejakuloval, pak víceméně nulová. Pokud ejakuloval, pak pokud to bylo v neplodné dny předcházející menstruaci, pak prakticky také nulová.

lucie*
hodnocení

0x

Jestli tohle řešíte,tak si nikdy pořádně nezasou...te*alene**smich*8let jsem užívala antikoncepci,10let jen přerušovaná soulož,plodné dny mi fungují,protože jsem otěhotněla jak hodinky.Takže za mě těhotná být nemůžete .

Samozřejmě je správné říct , že jistota není nikdy a jediné řešení je nesouložit nebo souložit i s případným rizikem.Vždy se najdou takoví co otěhotní i z 0,00...%,ale také je většina co otěhotnět třeba vůbec nemůžou nebo těžko.Pokud je pro vás těhotenství existenčně nepřijatelné,chrante se jak to jde.Pokud jde o mě,myslím,že těhotná ted nebudete.

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud jste měla skutečně neplodné dny, tak těhotenství nehrozí.

hodnocení

0x

Proč nepoužíváte kondomy nebo jiný druh antikoncepce? Pak byste takové problémy a starosti nemusela vůbec řešit. Partner by mohl být déle jak 15 vteřin a 3 zásuny a sex byste si jistě užila více jak vy, tak on. Teď těhotná jistě nebudete...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]