Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakoupení kšiltu

Od: zavinac® odpovědí: 6 změna:

zdravím,,kde koupím kšilt proti slunku díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elane
hodnocení

4x

Já jsem si ho vyrobila z tvrdších umělohmotných desek na papíry A4. Je to přesně ten rozměr. Do každého rohu děrovačkou dírku a černou kulatou gumičku okolo hlavy. Paráda. Nemá to chybu.

*jasne*

hodnocení

2x

Tam, kde prodávají čepice, v některých galanteriích, u Vietnamců...

hodnocení

2x

I v obchodech se sportovními potřebami se někde dá koupit.

lucie*
hodnocení

2x

Přímo obchody s čepicema moc nejsou ale na jistotu bych šla do nějaké větší vietnamské tržnice.Jestli máte poblíž Decatlon,tak tam jsou určitě a na netu ve sportovních obchodech taky seženete.

liska5
hodnocení

2x

V pracovních oděvech byl v takové sadě pro ty, co profesionálně grilují.

Jo a viděla jsem jich několik v Břeclavi v sekáči proti nákupnímu centru. Na sekáče bych se zaměřila.

zena*
Správně - sekáče jsou jich plné a za lidovou cenu a to "šilty i šiltovky", ve sportovních obch. jsou předražené !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]