Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechráněný sex, druhy den prichod menstruace

Od: zuzka* odpovědí: 7 změna:
Ahoj . Včera jsme měli s přítelem nechráněný sex, při kterém se do mě neudělal , ale během sexu mohlo něco vypustit (stačí kapka a jsi taťka) , druhy den respektive dneska jsem dostala menstruaci. Je možné otěhotnění nebo muzu byt klidná?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

4x

A proč bys nemohla? Já měla menstruaci první tři měsíce a byla jsem bez jakýchkoliv potíží. Až jsem těžce zapínala rifle, zjistila jsem, že nejsem obézní, ale těhotná.*smich* Ale to jsem byla již dva roky vdaná.

Když chceš sexovat bez ochrany, musíš počítat i s touto variantou.

hodnocení

0x
Sedmá třída ZŠ byla asi nějaká divná... Já se v ní učil před mnoha lety i o tomto cyklu a podle učebnic můžete být klidní. Kupte si knihu plánované rodičovství. Poznejte své tělo a pravidelně sledujte.

hodnocení

0x

Zuzko,
prosím Vás, my nemáme křišťálovou kouli, bohužel :(
Píšete, že se do Vás neudělal...

Že máte dnes menstruaci.Z hlediska tohoto aspektu není pravděpodobné, že byste byla těhotná.
Ovšem, to ví pouze Pán Bůh.

liska5
hodnocení

0x

Klídek, ty dny před menstruací jsou neplodné, týden určitě.

Já bych tomu nevěřila. Tělo není stroj a nejede podle příruček.

Já tomu věřím - proto ta moje odpověď - řeším takto "antikoncepci", tj. neplodné dny, zhruba 15 let. Doposud bylo vše podle "tabulek".

petrushe
hodnocení

0x

Ahoj, pokud si to měla dostat v blízké době, tak jste to pravděpodobně jen uspíšili. Pokud se udělal mimo, tak z tohoto styku by si neměla být těhotná. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]