Odlet za ex Ahoj chtěla jsem se zeptat. S přítelem jsme byli teď 2 roky rozešli jsme se kvůli tomu že jsem delala moc pro nej a zmenila se ale já ho pořad miluju a chci ho zpět. Akorát odletěl do zahraničí na par měsíců a bude mít narozeniny a chtěla bych mu dokázat že ho miluju myslela jsem ze si koupím letenku a odletim za nim na jeho narozeniny mu vyznat znovu lásku co říkáte?
Zdravím. Rozešli jste se, tak to není dobrý nápad pokud si nejste jistá tím, že by on o to stál. On si žije svým životem, tak mu do něho nezasahujte. Vy mu chcete dokazovat, že ho milujete? A on o to stojí? Nevnucujte se mu takovýmto způsobem. Letět za ním pouze v případě, že se na tomto spolu dohodnete. Jinak to opravdu není dobrý nápad!
Nedělej to! Připravuješ si jen zklamání a stres. Je to jednostraný akt z tvé strany a nejspíš se nedočkáš toho, co očekáváš, ale přesného opaku.
K narozeninám mu pošli přání (SMS, MMS, jinou formou) ale určitě mu k nim nepřej a nevyznávej mu lásku stylem "Přepadení"! Jeho reakce bude skoro stoprocentně negativní.
jj, přiletíte, jako velké překvapení mu přichystáte nečekanou návštěvu a on nebude sám. Hodně trapná chvilka pro všechny zúčastněné. Já bych vám v takovém okamžiku ani neotevřel dveře.
Radím : Když už ho chcete nahánět, tak se předem ohlaste.
Pěkná blbost budou to akorát zbytečně vyhozený peníze Jednou ste se rozešli tak tomu dej čas nech ho vydejchat a až se vratí tak se snim pokus sejít a bud bude chtít a nebo nebude Hlavně netlač na pilu tim bys akorát mohla pos...t co se ještě pos...t dá
Dělala jste pro něj moc, až jste na něm visela, tak utekl. Konečně má vytouženou volnost, možná novou slečnu a Vy nečekaně přijedete znovu mu organizovat život a zahrnout ho láskou, o kterou nestojí?! Vydejte se na cestu, ale na opačnou stranu, tohle by nedopadlo dobře.
Nesnáším přepadovky a můžete být nemile překvapená. Lidé se prostě rozcházejí, rozvádějí, je to celkem běžné. Raděj si najděte jinou lásku, láska se nedá vynutit.
Nedělej to, neponižuj se a nezahazuj se, už je to pryč. Žij tam, kde jsi, protože on kdyby o tebe stál, dávno by se ti ozval.Asi stejně uděáš, co jsi si usmyslela, ale říkám ti, že budeš zklamaná. Nic tím nezískáš, no ale dělej, jak myslíš. Aleslpon se přesvědčíš, že to nemá cenu.
Aha, tak Vy ho chcete zpátky a co na to on? Já teda pochybuji, že by z té nečekané návštěvy byl nadšený. Raději si tam zajistěte také hotel, vůbec Vás nemusí ani pustit domů.
Běž do toho, život je jen jeden a v budoucnu si alespoň nebudeš říkat, že jsi neudělala všechno co jsi mohla. Připrav se ale i na to, že odmítne, ale alespoň budeš mít jistotu že to skončilo a budeš moci za tím udělat definitivní tečku. Jediné co tě to bude stát je cena letenky, ale to je maličkost, penize byly a budou, ale čas už nevrátíš, kdo nic nezkusí, nic nezíská.
Souhlasím s odpověďmi přede mnou. Plánovat něco takového není příliš rozumné. Jasně, zní to možná romanticky a představa, že by to vyšlo, se vám/ti pochopitelně zdá lákavá, ale bohužel, jak bylo již řečeno, reakce bývalého partnera by pravděpodobně nebyla taková, jak to bývá často vykresleno v romantických filmech. Na tom popřát mu vše nejlepší asi nebude nic špatného a co se týče rozchodu, pokud máte/máš pocit, že je tam ještě něco nedořešeného, můžete si o tom spolu zkusit promluvit. Teď vás/tě to nejspíš velmi bolí, když je "rána" čerstvá, a v takových chvílích člověka napadají různé, i ne zrovna reálné a rozumné, scénáře. Možná by to chtělo zkusit si dát chvíli odstup, naplánovat si spíš třeba nějaký výlet sama pro sebe nebo s přáteli...
Zkusit to můžeš, ale musíš počítat s tím, že on zájem mít nemusí a pošle tě do háje. Tak bych si pro tenhle případ určitě připravil program co podniknout, aby to nebyly vyhozený prachy ale výlet který měl smysl... Někam se podíváš, poznáš nové lidi a budeš vědět jestli on zájem má nebo ne... Ale rozhodně se mu nevnucuj, tím bys to úplně zazdila..
Říká se : "Dvakrát do stejné řeky nevkročíš!" u tohoto to platí stejně-pokud by měl zájem tak by Vám to nějak dal najevo, apže máte zájem jen VY,zapoměňte na něj.
pokud to chcete zkusit jeste slepit.. takhle to nepujde, musite tomu(jemu) dat cas a nejlepe zapracovat na sobe a na tom, proc to doslo tak daleko, ze se s vama musel rozejit. To ovsem plati jen v pripade, ze jsou dvere otevrene.. pokud uz se rozhodl a nechce v tom pokracovat, informace o tom, ze ho milujete mu bude stejne tak platna, jako ze mi pred chvili kuryr privezl balicek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.