Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvácení , ovulace , proč jsem krvácela? ,

Od: eli odpovědí: 2 změna:
Můj přítel mě uspokojoval pomocí simulací g bodu, trochu to pak bolelo a spustila se krev. Nevím co to bylo, a proč to bylo a máme z toho teď oba nervy. Přítel nosí brýle, tak jestli není možnost že mě mohl škrábnout nebo tak, protože si je vždycky sundá a pak na to skoro nevidí. Bylo to v době ovulace a četla jsem, že mírně chvilkové krvácení je normální, ale nevím jestli tomu věřit. Jen hlavně nechci být těhotná, je mi teprve 16.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Bod G se nedá najít lupou, natož v brýlích:-D.

Pokud krvácení ustalo, tak se něco pošramoceného hojí. Ty sliznice jsou jemné. Počkejte pár dní bez sexu.

Ano, někdy je slabé špinění v době ovulace.

anemone
hodnocení

0x
Myslím, že by se mohlo jednat o mechanické poranění sliznice. Mně samotné se párkrát stalo, že jsem se v těch místech nehtem škrábla a pak chvíli mírně krvácela. Chce to prostě nechat být a nedráždit a mělo by se to samo zahojit. Každopádně pokud krvácení přetrvává delší dobu nebo se objeví nějaké další komplikace typu svědění, pálení nebo tak, pak určitě doporučuji navštívit lékaře a nic nezanedbat. Ale nebála bych se, je dost možné, že opravdu o nic vážného nejde. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]