Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papírová držátka na drůbeží stehna

Od: ildika® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

nevíte někdo, jak se nazývá předmět na obrázcích?

Papírová držátka na drůbeží stehna
Papírová držátka na drůbeží stehna #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

4x

Samostatně jsem to nenašla, ale v jednom předpisu je to uvedeno jako "manžetky" :)

Papírová držátka na drůbeží stehna #3

hodnocení

2x

bagstar.pl/...

gourmet-versand.com/...

u prvního odkazu máte na krabičce názvy v několika jazycích, bohužel, v češtině ne.

hodnocení

Už jsem to našla i v nabídce na českých a slovenských internet. stránkách.

drůbeží manžety

- / -

manžety - papillo/...

manžety na hydinu

doplněno 07.07.19 16:34:

Oběma rádkyním děkuji za pomoc při hledání. Tyto manžetky nepotřebuji, pouze jsem chtěla vědět, jak se to nazývá v češtině (viděla jsem je na fotkách ve staré kuchařce, tam to ovšem bylo bez komentáře + potom jsem na ně narazila na internetu).

liska5

Je to trochu jiná záležitost, ale na téma. Babička mi říkala, že oni drubeži před pečením omotávali staniolem ty konce stehýnek, ty trčící klouby, aby se neožehly. Možná, že už k tomuto účelu existují silikonové návleky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]