Dobrý den. Může gynekolog na moji žádost odstranit panenskou blánu? Nechci aby přítel věděl, že jsem ještě panna a zbytečně by to asi komplikovalo první sex. Pokud ano, kolik to tak může stát? Chtěla jsem se zeptat prvně zde, dřív než mu zavolám. Děkuji.
Ahoj. Domnívám se, že může. Ovšem nechápu tvé myšlení ! Každý muž ( kluk ) je blahem bez sebe, když ví, že právě on je ten první. A za další, jestliže jsi panna, tak on to stejně pozná. Nebo se snad budeš chovat při prvním sexu jako profesionálka a zkušená milenka?
Normalne to partnerovi reknete.Pokud mu nedokaze rici, ze bude prvni, s kym se budete milovat, tak ten vztah ani nemá vyznam.Pokudvvas ma rad, tak bude dojaty a bude vam chtit zaridit krasne prvni milovani. Pokud je mimochodem nezkuseny, tak ani protrhnuti panenske blany nepozna.
Jestli se jedná o vážný vztah, tak bude partner rád, že jste panna. V případě krátké letní lásky byste dělala chybu.
Odposlechnuto: Když já si chci užít, tak nechci pannu. Vnímejte to sobectví - já a užít. O víc mu nejde. Pak mám také odposlechnuté slovo použitá. Věřte, že to nebylo míněno jako kompliment.
Ale pokud opravdu ten hloupý nápad myslíte vážně, tak mnohem levnější a bez zápisu v pacientské kartě bude okurka přetažená z hygienických důvodů prezervativem.
Dobrý den. Gynekolog Vás může i odeslat na plastickou chirurgii. Tam počítejte s cenou kolem 20.000 za tento zákrok. Panenství Vám nebude komplikovat první sex, pokud k němu budete s partnerem přistupovat citlivě, opatrně a ohleduplně. Ale svému gynekologovi klidně zavolejte a dejte nám, prosím vědět, jak jste u něho pořídila.
Panenská blána není blána v pravém slova smyslu, je srostlá a s otvorem na odchod menstruační krve. To si ten otvor můžete postupně zvětšit sama prstem nebo nějakým předmětem.
Podle mého názoru hloupost řešit tohle přes gynekologa. Za normálních okolností by panenská blána při styku neměla působit žádný větší problém. Některé dívky se dokonce rodí bez ní a u jiných k jejímu protržení dojde třeba při sportování či masturbaci. Samozřejmě jsou i případy, kdy je její chirurgické odstranění nezbytné, ale takové případy jsou spíše výjimkou než pravidlem. Spíš si o tom promluv s přítelem, jestli máš obavy. Komunikace a důvěra jsou ve vztahu klíčové a to samozřejmě platí i pro jeho sexuální rovinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.