Ahoj, mám problém. Mám druhou bradu a docela dost mě to štve.. Stačí, když třeba jenom čumím do mobilu a mám skloněnou hlavu nebo se třeba směju nebo i když jevům rovně stojím a nic nedělám, tak to jde prostě vidět a je to fakt hnus.. Přitom jsem hubená, měřím cca 160 cm a vážím 46,5 kg, všichni mi říkají, jaká jsem tyčka a i já uznávám, že jsem fakt hubená, ale prostě proč ta brada? Možná to mám po mamce, protože ta je štíhlá, ale má dvojitou bradu jak prase.. Nevíte, co by se s tím dalo dělat? Děkuju předem za všechny odpovědi!
Neznám vás, nevím jak vypadáte. Znate pojem hubený tlustoch? Je to o tom, že jste sice super možná až moc hubená, ale máte málo svalů a dost tuku. Tento tuk nezhubnete jinak než že vybudujete svaly, které ten tuk při své činnosti spálí. Rozhodně to není o tom, že nemáte jist. Většinou právě naopak. Musíte přidat v jídle a i v pohybu. Máte dost pohybu?
Jsou cvičení na posílení té oblasti pod dolní čelistí. Je to vyplazování jazyka při otevřených ústech. No a šetřit si na plastickou operaci. Se stravou to u Vás nemá nic společného. Sama říkáte, že to je rodové. Snad jen jestli to nesouvisí rodově se štítnou žlázou. To ale proberte se svým obvoďákem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.