Dobrý den, není to nějak extra závažný problém, ale chtěla bych slyšet názor ostatních. Chodím na SŠ, je tam jedna učitelka, mám ji na tělocvik, je to opravdu zvláštní žena, chtěla bych ji poznat více, nemyslím tím postel ani vztah nic podobného, jen si s ní v klidu popovídat mimo školu. Věkový rozdíl je velmi velký, ale nemyslím si, že je to nějaký problém či překážka. Mám ji jako učitelku ráda, je sympatická, milá, ale opravdu záhadná, pořád na mne kouká a často i sahá, moc jsem s ní v realitě nemluvilo, spíše se ji snažím vyhýbat kvůli tomuhle, jenže u učitelky tělocviku se to dá čekat, jen mě znepokojuje, že to dělá jen mně. Právě proto bych se s ni chtěla sejít, abych zjistila, co je zač a celkově víc o ni, ale nechci, aby to vypadalo, že toho chci zneužít, kvůli známkám, to vůbec nemá žádnou souvislost. Nevím, jak to mám udělat, jsem v rozpacích, chtěla bych ji napsat SMS zprávu, ale nevím, co do ní napsat, aby to nevypadalo jako rande (chci ji pozvat na kafe), nebo aby si nemyslela, že chci ty lepší známky, či cokoliv jiného. Děkuji předem za odpovědi.
Nedělal bych to. A pokud tak moc chcete, nechte to na dobu, až budete ze školy pryč a budete mít jistotu, že když to nevyjde, tam už ji nikdy nebudete muset vidět
Spíš mi to připadá, že chcete zjistit, zda by to s ní šlo. Nebo od ní chcete slyšet, že ji přitahujete? Něco jako pochvalu? Myslím, že si můžete způsobit pořádný trapas!
anonym317
Rozhodně nechci slyšet pochvalu, těch mi dává při hodinách dost, spíše se chci dozvědět o co jí jde, jednoduše se s ni spřátelit, nechci se ji ptát narovinu, jestli po mě jede nebo ne.
Dotekům, pokud jsou Vám nepříjemné, se důsledněji braňte. Ucuknutím, vrtěním hlavy, slovem "ne". Nejste v mateřské škole, kde se děti za pěkný výkres pohladí po hlavičce. Pokud jsou Vám doteky spíše příjemné, je to celkem problém, protože ve chvíli, kdy by to přerostlo v něco víc a "prasklo" to, bude mít obrovský problém ta učitelka.
Předpokládám, že máte před sebou ještě rok studia. Vyříkejte si to až po maturitě.
Děkuji všem za odpovědi, pořád v tom nemám jasno, třeba na to kafe ani nepůjde... Byli jsme se školou 5 dni v Alpách na zájezdu a ona tam byla také, chovala se poprvé normálně, jen mi chválila oblečení a za celou dobu na mě sáhla tak 2x, ale nic závažného oproti hodinám s ni. Jednoduše jde o to, že jí chci poznat lépe jako člověka.. Všichni o ní totiž mluví hnusně a celkově se k ni spolužáci i ostatní chovají hnusně. Je mi ji líto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.