Nejste přihlášen/a.
budu to delat pooprvé tak prosim vice rad..jak to udelat abych nec o nepokazila...takže jesi ozumim dobre..mám ted prášky tzn jedno platicko zbyvaji mi presne a týden 7 prášku..menstruaci jsem mela presne 12 června... potřebuju aby se mi objevila cca 17 července,,od 10 července do 15 ji nechci:/ mám tedy rozbalit další plato a celý ho dobrat? nebo jen týden a pak vynechat? prosim dopodrobna napsat at vim co delat dekuju moc
Ty vaše výpočty jsou úplně špatné. Vaše antikoncepce je 21 pilulek, po kterých následuje 7dní pauza, kdy se dostaví krvácení z vysazení. Pokud 12.6. byl první den menstruace, pak 12.7. by byl cyklus dlouhý 30 dní a to s antikoncepcí těžko, je kratší. Jestli vám 24.6. zbývá 7 prášků, budete menstruovat ještě před dovolenou a stresujete se zbytečně, 10.6. už budete dávno po menstruaci, ta se dostaví právě v té 7dení pauze. Oddálení menstruace se dělá nejjdenoduššeji tak, že se v případě vaší antikoncepce pauza neudělá začne a dobere se další platíčko.
pb: To máte špatně spočítané vy. Minule měla začátek 12.6., nyní ho bude mít 12.6. + 28 dní = 10.6. Což přesně nechce.
jvxy pak tedy nechápu, jak jí může zbýt 24.6. 7tbl. Dále nevíme, jestli s HA začínala, tedy 12.6.vzala první pilulku a 2.7. dobere poslední z balení 21tbl. Pak by menstrucace měla začít 2.-4. den po dobrání, tedy 4.-6.7. a tedy 10.-12.7. už bude mít po. Při braní HA se začíná vždy ve stejný den a také ve stejný den přichází menstruace, postupem času třeba o den později. Třeba se začíná brát platíčko v neděli a po 21 dnech se dobere v sobotu. Menstruace začne třeba ve středu. A v neděli se zas začíná s dalším platíčkem. Takže její úvaha, že když MS začla 12.6. ve středu, začne zas 12.7. což je pátek, je mylná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.