Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim jestli jsem těhotná

Od: sabina odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Je mi 15 let a už sem měla svůj první pohlavní styk (asi před 2 tydnama) byl s kondomem. Muj přítel než se ejakuloval tak ho vytáhl ven. A moje menstruace uz mešká 5 dnů (mam ji docela pravidelnou jak kdy) a mam strach že sem těhotná nebo něco semnou je. Nevím co mám dělat. Bojim se to rict mamce.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Zdravím. Pokud byl sex s nepoškozeným kondomem, pak zbytečně neplašte s těhotenstvím. Opoždění menstruace s tím nemusí souviset. Stačí stres, nastydnutí, změna prostředí a menstruace může pár dnů meškat.Ten těhotenský test si pro svůj klid klidně udělat ale můžete.

hodnocení

6x

Když se bojíte, začněte tím, že si uděláte těhotenský test, případně navštívíte gynekologa - víc vám nikdo nemůže poradit.

sex
hodnocení

2x

Mamky se bojíte a souloužit v 15ti se nebojíte? Nemělo to být obráceně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na prvni styk
Otázky na téma první pohlavní styk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]