letos už asi třetím rokem nepůjdu do plavek, trápí mě zarůstáni chloupků v tříslech viz obrázek. Zkoušela jsem všechno možné.. různé způsoby holení i pak starání se o tu pokožku, už jsem fakt bezradná poraďte prosím
Toto se mi při holení žiletkou taky stávalo. Teď / cca 20 let / používám strojek, chlupy škubu a bez problému. Občas nějakej zaroste, ale velmi zřídka.
Každopádně radím zasypat dětským pudrem a nebo namazat tekutým pudrem, aby se toto rychle zahojilo.
Nejméně problémů se zarůstáním mám při vytrhávání chloupků ručně pinzetou. A spíš pomalým tahem, než rychle škubnout. Jeden den mám na stechnech červené flíčky a pak už je to dobré. Dělám to většinou večer u televize a na etapy Na zanícená místa na kůži (když už se něco takového stane) se mi docela osvědčil obyčejný dětský zásyp / pudr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.