Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení - ženy

Od: lucka12345* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

co používáte na holení nohou apod. a taky na obočí? Přemýšlela jsem, že bych si koupila depilátor, protože mi přijde, že by to s ním bylo rychlé, ale nevím, zda nebude lepší výsledek s holítkem.

Děkuju za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Holení je dost individuální,mě třeba stačí na celé tělo ruční holící strojek s vyměnitelnou žiletkou.Holím na sucho a za deset minut mám po starostech...někdo má silné tvrdé ochlupení,někdo zase jiné*nevi*

...no a obočí*zmateny*jestli jej máte hezké přirozené,bez poškození,bez vad,udržujte si jej přirozené a nepodporujte to šílené "marfušovské"barvení /kreslení obočí.Vždyt to vypadá šíleně.Uznávám,že na fottkách je to hezké,ale na živo se kolikrát leknu,když to vidím zblízka.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Za mně ne depilátor, ale epilátor (elektický). Jen si člověk musí zvyknout, že to "krapítek" bolí. Vždyť to není holení, ale vytrhávání chloupků. A na obočí se dělají k epilátorům nástavce pro jemná a přesná doladění. Ida

Tak. A pokud se to udržuje, tak to bolí vlastně jen jednou (poprvé), protože při tom udržování člověk vždycky vytrhá pár chloupků a to je pohoda.

Vřele doporučuju se při epilaci dívat na zajímavý film, člověk mnohem méně bolest vnímá :) já si při tom sednu s noťasem někam pohodlně, do uší dám sluchátka a jedém *ua*

hodnocení

0x

Používala jsem el. epilátor, ale nyní mi vyhovuje el. holicí strojek, občas přejedu nohy a třísla a bez bolesti hotovo docela rychle.
Na podpaží holítko.

liska5
hodnocení

0x

Ještě doplním: Existuje depilační krém. Ochlupené místo se silněji natře a po několika minutách se chloupky špachtlí setřou. Místo se umyje a ošetří pleť. mlékem. Je toho víc, třeba Depilline. To mám doma a používám střídavě s holítkem.

Depilační krém Opilcu jsem používala již před 30ti roky a myslím, že se stále vyrábí.

liska5

Depilas chloupků zbaví vás. Viselo v Jincích v drogerii asi před 60 lety. A byla to už tenkrát stará reklama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]