Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
co používáte na holení nohou apod. a taky na obočí? Přemýšlela jsem, že bych si koupila depilátor, protože mi přijde, že by to s ním bylo rychlé, ale nevím, zda nebude lepší výsledek s holítkem.
Děkuju za odpověď.
Holení je dost individuální,mě třeba stačí na celé tělo ruční holící strojek s vyměnitelnou žiletkou.Holím na sucho a za deset minut mám po starostech...někdo má silné tvrdé ochlupení,někdo zase jiné
...no a obočíjestli jej máte hezké přirozené,bez poškození,bez vad,udržujte si jej přirozené a nepodporujte to šílené "marfušovské"barvení /kreslení obočí.Vždyt to vypadá šíleně.Uznávám,že na fottkách je to hezké,ale na živo se kolikrát leknu,když to vidím zblízka.
Zdravím. Za mně ne depilátor, ale epilátor (elektický). Jen si člověk musí zvyknout, že to "krapítek" bolí. Vždyť to není holení, ale vytrhávání chloupků. A na obočí se dělají k epilátorům nástavce pro jemná a přesná doladění. Ida
Tak. A pokud se to udržuje, tak to bolí vlastně jen jednou (poprvé), protože při tom udržování člověk vždycky vytrhá pár chloupků a to je pohoda.
Vřele doporučuju se při epilaci dívat na zajímavý film, člověk mnohem méně bolest vnímá já si při tom sednu s noťasem někam pohodlně, do uší dám sluchátka a jedém
Používala jsem el. epilátor, ale nyní mi vyhovuje el. holicí strojek, občas přejedu nohy a třísla a bez bolesti hotovo docela rychle.
Na podpaží holítko.
Ještě doplním: Existuje depilační krém. Ochlupené místo se silněji natře a po několika minutách se chloupky špachtlí setřou. Místo se umyje a ošetří pleť. mlékem. Je toho víc, třeba Depilline. To mám doma a používám střídavě s holítkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.