Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v příštím týdnu mě čeká pracovní akce, jež má být definována dress code: Business Casual. Ráda bych si vzala tyto šaty (jejich název je business šaty neformální koktejlky), business kabelku a lodičky téže barvy. Má otázka zní, zdali si je mohu vzít? Podotýkám, že firma si neklade žádné podmínky k tomu, jakým směrem by se měl styl business casual vymezit.
Děkuji
Vkládám šaty
Hledala jsem si, jaké oblečení se pod pojmem business casual skrývá. A našla jsem oblečení jiného typu, než volíte Vy. Šaty na fotce jsou velmi pěkné, slavnostní. Ale Google mi pod pojmem business casual nabídl ležérní, spíše sportovní a hlavně barevné oblečení. A řekla bych, že i boty by neměly mít příliš vysoký podpatek. Ale sama jistě víte, jakou náplň bude pracovní akce mít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.