Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpevnění háčkovaného klobouku

Od: danuskav odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, objednávám na zakázku na míru jako dárek uháčkování letního klobouku. Maminka mě ale varovala, že háčkované Klobouky nedrží tvar. Paní to uháčkuje podle mých představ. Jak ho mám nechat zpevnit? Na co ještě dát při objednávání pozor?Nikdy jsem neháčkovala, tak tomu nerozumím. Děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud pamatuji, používá se i pivo /zde ale asi nevhodné /, nebo cukerný roztok...

liska5
hodnocení

1x

Paní Vám ho nejspíš dodá naškrobený. jestli je dělá často, bude mít i na čem je po naškrobení tvarovat. To se jí zeptejte. Dělávali jsme háčkované vánoční zvonečky a taky hned škrobili.

hodnocení

0x
Vezmete ho a namočíte do škrobu na záclony, vyjmete a třeba na ručníku necháte oschnout a zatvrdnout.
Někdo používá i vodní sklo.
Mně se ale po léta osvědčuje právě ten škrob :)

id
hodnocení

0x

Dostaneteli klobokt neškrobený, tak si jej doma naškrobte a po vyhlačení vody ( v ručníku) natáhněte na míč velikosti vaší hlavy.

danuskav
hodnocení

Děkuji moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]