Dobrý den, Cca v září 2018 jsem vysadila antikoncepci, kterou jsem brala rok. Za tu dobu mi zmizelo akné, nebudila jsem se ráno a neměla mastný obličej, a celkově to byl ráj :D Jenže se dostavily negativní účinky - bolesti břicha například, které se po vysazení už neobjevily, nebo nechuť na sex. Opravdu, opravdu žádná chuť. Předtím i potom jsem trpěla na akné. Nebyly to žádné sopky, jen pupínky, ale je jich hodně. Určitě někdo z vás zažil to samé, a tohle tema je hodně diskutované. Máte dobré zkušenosti s něčím co by mohlo fungovat? Léky, mastě, cokoliv. Cvičení a dobrou stravu samozřejmě počítám automaticky, tu zmiňovat nemusíme. Očividně mi moc nefunguje. Je mi 21 a moje puberta prostě trva nějak moc dlouho, mazové žlázy se vůbec nevzpamatovaly. Děkuji za pomoc
Nemáte sklony k chudokrevnosti? Myslím málo železa. Takoví lidé častoi trpí na akné. Fe v tabletách způsobuje zácpu a špatně se vstřebává. Kupte si raději melasu. Lžíci denně. Tu pendrekovou chuť přežijete. Je to na Fe nejbohatší potravina. Chudokrevní bývají lidé, co jedí až moc mléčných výrobků. V těch Fe není. Prostě 3 věci omezit: cukr, mouku, mléko.
tamoudra
To je dost možné, doktor mi železo předepsal ale skleničku jsem nedobrala. Trpím i na nízký tlak. Melasu koupím, děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.