Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvené obočí

Od: nicoll012 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
už přes rok chodím na kosmetiku barvit obočí, jsem blondýna a dříve ani nešlo vidět, proto jsem se rozhodla pro změnu. Vždy mi nabarvily obočí světle hnědou, ale tentokrát to paní nevychytala a obočí mi chytlo jako černé. Je to dost šok na to, že mám blond vlasy. Na pokožce barvu nemám, ale chloupky jsou pořád černé. Když vytrhnu chloupek, část je blond, ale zbytek černý. Nevíte, zda se dá vrátit zpátky na světlejší? (už je to asi měsíc a pořád nic)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Na svých mladičkých kolegyních vidím, že to tmavé obočí nějak letí, i když se mi to na nich nelíbí. Dělá to z nich Marfuši. Já bych ve vaší situaci asi zkusila obočí opravit tak, že bych si navlhčené obočí vyčesala a nahoře s citem sestřihla ten milimetřík z toho černého. Ono to časem odroste, ale abyste momentálně měla lepší pocit. Odbarvovat kysličníkem bych se bála, ale tamponem a pleť. vodou nebo mlékem bych to zkoušela opakovaně vymývat.

nicoll012
hodnocení

Ano, tampon+pleťovou vodu používám každý den, ale nevidím rozdíl. Vážně doufám, že to brzy odroste :D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]