Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agresivní pot na tričku

Od: heterak® odpovědí: 10 změna:

Vždy když se potím a mám tak mokré tričko,se na zpocených místech po uschnutí objeví šedá až bílá skvrna.

Můj pot zkrátka vyžere barvu z trička.

Po vyprání už bílá skvrna zůstane.

Už mně nebaví si neustále kupovat nové oblečení. Nějaký nápad jak tomu zabránit? Případně existuje nějaký materiál trička který vydrží?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chce to zkoušet. Syn má od potu zničená tirčka za 500 a přitom od vietnamců za 70 korun jsou v pořádku. Jinak propocená trička pereme i po denním nošení.

hodnocení

2x

Kamarád se hodně potí, nedavno si pořídit TRIKA SE STŘÍBREM a je velmi spokojen. Alespon jedno si pořidte a vyzkoušejte. Uvidíte, že máte po problému.

hodnocení

1x

Člověk, který se tak hodně potí, by se musel antiperspiranty postříkat celý a není to nic zdravého. Leda používat přírodní krystal. Jsem pro ta trička se stříbrem.

hodnocení

0x

Přípravky proti pocení používáte?

To je jedno, někdy to dělá fleky na zádech.

hodnocení

Ano používám,ale jen do podpaží. Fleky od potu,ale mám také v oblasti pupku nebo za krkem.

Tak je používejte všude tam, kde se potíte.

hodnocení

0x

Já si ten svetr nebo mikča to byla..pamatuji, fleky na břiše jak od sava, že?

Tomuhle se nedá nějak zabránit, pokud se hodně potíte a máte agresivní pot. Jedině snad nosit bavlnu a volila bych bílou barvu, i v zimě pod svetr. Tu bílou bavlnu můžete vyvařit, hodit do sava, nebo odbarvovače, je třeba se častěji převlékat, nosit třeba rezervní s sebou a převléknout se i během dne, hned doma aspoň triko namočit, pokud byste hned nevypral. Jinak určitě ne umělinu, v té se budete potit ještě víc, nejlepší je bavlna. Kupujte si bílá trička a větší, pokud byste je vyvářel, srazí se.

Ještě jsem si vzpomněla, že tohle téma se vždy na fórech řešilo v létě a hodně lidí si pochvalovalo Driclor, já s ním nemám tedy zkušenost, vím, že to některé dost pálilo, ale většinou jim to pomohlo. Zkuste se někde zeptat?

Driclor jsem kdysi používala, ale pot chce prostě ven, a pokud mu v tom zabráníte na jednom místě, tak půjde ven jinudy, a fakt nic moc:(

Jak už se psalo výše, bílá trička, hodně je měnit, prát na 60, nebo 90, takže bavlněné, a pozor, pokud je žehlíte. V případě, že je na nich po vyprání zbytek deodorantu, tak se do trička zažehlí, a pak už jste bez šance to vyprat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]