Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc mi v 18 nerostou prsa?

Od: paja123 odpovědí: 16 změna:
Ahoj, je mi 18 let a vubec mi nevyrostla prsa, pritom mam geneticky dane velke, mama i babicka a sestrenice maji normalni prsa. Jak je mozne,ze mi teda tez nenarostla? Pritom se mi tuk uklada vyhradne na brise,chvili jsem brala antikoncepci a pribrala 10kg,vsechno do bricha,ale prsa vubec nic... Srovna se mi to brzy? Nebo budu mit nadosmrti prsa 11lete holky?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

redanu
hodnocení

1x

To vůbec nevadí, některým chlapům se to líbí.

souky5
hodnocení

0x

Malý prsa - dobrý prsa. Buď ráda :)

paja123
hodnocení

Mne by nevadila mala. Jenze ja nemam ani to. Tvarove to jsou proste jen dvorce,co mi nechutne trci pres triko. K tomu neumerne tlustej zbytek postavy. Proste to nechapu
id

S tím neúměrným zbytkem postavy se dá něco dělat. Až shodíte vaše sádlo, budete mít úměrnou postavu. Prsům neporučíte.

Pokud uvážím všechno, co jste napsala, napadá mě, že možná máte nějaký hormonální problém. Zkuste si zajít na vyšetření.

Někomu prostě prsa nenarostou. Vzpomínám si, jak jsme kdysi byli u příbuzných a tam jedna známá chovala malé miminko. Byla to paní kolem padesáti, hubená a měla takový oblý hrudníček, že když si přivinula to miminko k sobě, tak ta hlavička se nemohla zapasovat mezi prsy, protože žádné neměla a tak jí to dítě po tom oblém hrudníčku pořád sklouzávalo. To jsem fakt ještě neviděla. Bylo jsem tenkrát mladá a dost blbě asi čuměla, protože teta mi pak říkala, že jsem divně koukala, ale ta paní měla tři děti a všechno v pohodě.

no

Spíš plochý než oblý hrudníček :-D

No právě že ne plochý, ale ona měla ten hrudníček jaksi do oblouku, takový ptačí, jak bych to nazvala. Nikdy předtím ani potom jsem to u nikoho neviděla. Přitom měla i dvě dcery a ty vypadaly normálně.

no

Aha, tak to jsem ještě neviděla. Dík za vysvětlení.

To je anatomická vada - ptačí hrudník.

upload.wikimedia.org/...

liska5
hodnocení

0x

Tak máte prsa po někom z otcovy rodiny. Někdo tomu říká víčka od magi. To mají mnohé vytrvalostní běžkyně . Ona prý mléčná žláza bývá u všech žen podobně velká, ale ukládání tuku tam dělá ty rozdíly. Kdy se vám určitě zvětší, bude těhotenství. To budete mít klidně i trojky.

lusil
hodnocení

0x

u každeho je to rozne ja třeba v 9letech mněla prsa 4,fakt ne moc příjemne ve škole jsem poslouchala nepekne narážky.mama je ma male ,segra celkem velke jen jedinej rozdil je že ji držia aj bez podprdy a mne už od mala vysia.ked som schudla z 64kg na cca 45 moje vyška je 150 prsa sa zmenšily pořád ale vysi.teraz mam 30 .2 deti u obou se prsa zvedšily a trochu spevnily ale po roku zas začali vysiet., su babi ktere po porodu mali fakt z 1 prs hned 3 ale malo ktrorej to ostalo.tak isto je to aj u shubnutim prsa bud ostanunebo taky ne.je to podle toho co si dostala v genech.skus sa opitat tvojej doktorky.uvidis co řekne .jestly maš počkat nebo to nejak řešit

liska5
hodnocení

0x

Jestli na to máte náturu, tak si začít šetřit na silikonové implantáty. Plno modelek a celebrit to tak mají, třeba Dara Rolinc.

hodnocení

0x

Zdravím. Již jsem to zde psala mockrát, že je nejdůležitější, abyste měla prsa hlavně zdravá. Pokud Vám tolik vadí jejich velikost, střádejte do prasátka a můžete to vyřešit plastikou. Nikdo neví jaká budete mít prsa za 10 - 15 let, po dětech a přibírání na váze (nebo zhubnutí).

lidus*
hodnocení

0x

Proč zrovna mě prsa narostla? Ráda bych chodila na nudu nahá, nosila šaty bez podprdy, bohužel prsa mám od 6 třídy, dnes skoro v 60 můžu kojit vodníky z mostu, vážím nějakých 60kg, prsa na dva stany a,nekojila jsem. Závidím těm co mají malá prsa. Píšete. že nemáte žádná, obraťte se na lékaře.

joudic*
hodnocení

0x

mozna hormonalni problem, urcite jeste trochu vyrostou... rozhodne se poradte s gynekolozkou, pokud jste dokonce trochu oplacana a porad nic, mohlo by to ukazovat na nedostatek nebo disbalanci estrogenu...
kdyz ja jsem trochu oplacany tak mam okamzite jednicky a to jsem chlap :-D jinak patrim mezi muze, ktery ma rad malinka prsa, vcetne lentilek pod kobercem ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]