Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení nohou

Od: janaa* odpovědí: 11 změna:
Ahoj, chtěla bych si oholit nohy. Ale od mamky jsem slyšela že když si je oholím tak narostou znovu ale tmavší a tvrdší. A pak si je budu muset napořad holit. Je to pravda nebo se mě od toho mamka snaží jen odradit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tvá matka nemá pravdu !
Chloupky po oholení nebudou ani tvrdší, ani tmavší.
Je to mýtus !
Bez obav si je ohol,ať se Ti všichni nesmějí.
Nebudeš přece 100 let za opicemi ;)

hodnocení

3x

Nevím kolik Ti je, ale jednou si ty nohy holit začneš a pravděpodobně už nepřestaneš.

S tím se ale nedá moc dělat, protože neholené ženské nohy v běžné populaci mají minimální výskyt.

hahanaj*
hodnocení

0x

Mamka tě nechce odradit- věř jí .

janaa*
hodnocení

Mám z toho takové dilema, chtěla bych si nohy oholit protože si chci vzít kratasy nebo sukni, ale když jsem si jí jednou vzala celá škola z toho měla srandu a všichni si na mě ukazovali a smáli se. Takže bych si je ráda oholila alespoň v létě když je teplo ale zase si je nechci poté holit celý život. Takže co bych měla dělat. Jsem z toho celkem nesvá protože to řeším už druhý rok.
hahanaj*

Jak je začneš holit , budeš muset pak pravidelně ...

mot
nebo je bude mit chlupate jako ted? :)
amy®

Teď na léto se můžeš zkusit oholit, pokud ti vadí posměšky spolužáků. Pokud ti jsou ukradení, tak se nehol. Pokud ano, tak si kup žiletky a pěnu, to je asi v tvém věku a pro začátek nejlepší. Opatrně! Přes zimu si chloupky zase klidně můžeš nechat narůst, uvidíš jak budeš spokojená a jak holení bude probíhat... Ale kdo si jednou zvykne, tak už se holí pořád :)

hodnocení

0x

Není to pravda. Chloupky jsou pořád stejné a je jich pořád stejný počet. Tmavší jen vypadají úhlem seříznutí. Stejně se nejspíš jednou holit začneš, tak proč ne teď...

hodnocení

0x

Je již teplo, použij žiletku nebo depilační krém. Dělám to již padesát roků a choupků je čím dál méně, to je ale věkem.;)

m123*
hodnocení

0x

Lepší bude si je vyškubat. Neporostou tak rychle.

hodnocení

0x

ahoj,

není to pravda. Chloupky rostou pořád stejně. Nohy si rozhodně ohol,dneska je to samozřejmé stejně jako čištění zubů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]