Ahoj, chtěla bych si oholit nohy. Ale od mamky jsem slyšela že když si je oholím tak narostou znovu ale tmavší a tvrdší. A pak si je budu muset napořad holit. Je to pravda nebo se mě od toho mamka snaží jen odradit?
Tvá matka nemá pravdu ! Chloupky po oholení nebudou ani tvrdší, ani tmavší. Je to mýtus ! Bez obav si je ohol,ať se Ti všichni nesmějí. Nebudeš přece 100 let za opicemi
Mám z toho takové dilema, chtěla bych si nohy oholit protože si chci vzít kratasy nebo sukni, ale když jsem si jí jednou vzala celá škola z toho měla srandu a všichni si na mě ukazovali a smáli se. Takže bych si je ráda oholila alespoň v létě když je teplo ale zase si je nechci poté holit celý život. Takže co bych měla dělat. Jsem z toho celkem nesvá protože to řeším už druhý rok.
hahanaj*
Jak je začneš holit , budeš muset pak pravidelně ...
Teď na léto se můžeš zkusit oholit, pokud ti vadí posměšky spolužáků. Pokud ti jsou ukradení, tak se nehol. Pokud ano, tak si kup žiletky a pěnu, to je asi v tvém věku a pro začátek nejlepší. Opatrně! Přes zimu si chloupky zase klidně můžeš nechat narůst, uvidíš jak budeš spokojená a jak holení bude probíhat... Ale kdo si jednou zvykne, tak už se holí pořád
Není to pravda. Chloupky jsou pořád stejné a je jich pořád stejný počet. Tmavší jen vypadají úhlem seříznutí. Stejně se nejspíš jednou holit začneš, tak proč ne teď...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.