Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rust chloupku ve 24 letech

Od: me* odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat jestli je normalni nebo co se da jeste brat jako "normalni" ve 24, kdyz mi rostou chloupky po celych rukach az na prstech, po obliceji i na nose kde jsou hodne videt, jsou cerne. Po oholení (nohou,bikiny,podpazi) nebo vytrhani (oboci, knir) max. 2-3 dny je to prijatelne s tim, ze uz treti den jsou chloupky videt a delsi (v podpazi max.2 dny). S nikym o tom nehovorim je to docela intimni tema a tak netusim, jestli je tohle normalni ve 24 protoze nekoukam po zenach jestli jsou na tom stejne, takze nevim. Resila jsem to uz driv protoze je to o nervy v lete se holit 2-3x tydne, ale kozni, gyn. vsichni rekli, ze to je normalni nebo to nejak nechteji resit, mavnou nad tim ruku. Proto jeste jednou prosim mate taky takove problemy nebo jak poznam ze je to normalni nebo uz problem a chce to resit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Někomu prostě chloupky rostou víc. Zřejmě bude nejvhodnější laserová epilace.

esthe-laser.cz/...

*cteni*

72mona
hodnocení

2x
Všechny ženy to nemají, protože vše je o genetice, ale ano, je to normální. Ovšem míra se liší. Vy to vidíte (a vnímáte) více, protože ochlupení je tmavší. Účinnější je epilace, kdy se odstraní i kořínky, nebo laserové ošetření. M.
me*
08.06.19 11:43
hodnocení

dekuju

liska5
hodnocení

1x

Kožní a gynekolog říkáte, že nic? Tak jestli se neptat na nějaké endokrinologické poradně? Každopádně budete asi takový typ s bílou pletí a černými vlasy. Tam je to pak výrazné, takové jemné ochlupení. Nikdo v rodině tohle nemá? Taky bych se ptala na kosmetice u těch s dlouhou praxí, jakou v tomhle mají zkušenost.

me*
hodnocení

Jsem bila a tmave vlasy drive jsem se opalila raz dva, nyni se skoro vubec neopalim i kdyz t oasi nema s tim nic spolecnyho. Mama ma taky tmave vlasy ale pritom se opali rychle no ale vim ze s chloupkama ma problemy ackoli to neresi nebo v tom nevidi problem nechci dopadnout jako ona :( vsude chloupky, dlouhe jsou videt a hodne jich a rychle ji rostou a to uz vazne neni mlada

hodnocení

0x

Bylo by dobré dojít si na endokrinologické vyšetření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]