Dobrý den, je mi 15 let a se svým přítelem jsem měla sex. Po prvé nebyl ani pořádně uvnitř, ale kondom nekontroloval. Po druhé už byl uvnitř a kondom byl v pořádku. Menstruaci jsem měla pouze asi 9x, ale tentokrát se nedostavila, má asi 11 dní zpoždění. A mám hnědý výtok s lehkým krvácením. Bojím že se to mohlo nějak pokazit a že bych byla těhotná. Prosím nejsem v tom moc zkušená, poraďte mi prosím.
Dobrý den. Hnědý výtok s lehkým krvácení (špinění) je podle mne začátek menstruace. Zpoždění o pár dnů je normální, cyklus bývá nepravidelný a potrvá to ještě nějaký čas, než se ustálí.
doplněno 07.06.19 17:09:
Ještě dodám, že pro svůj klid si můžete koupit a udělat těhotenský test, ale myslím si, že se stresujete zbytečně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.