Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblikani

Od: katk odpovědí: 6 změna:
Dobry den muzete mi poradit jak se oblekat abych zakryla vetsi brisko.a celkove poradit mam vytahany spodni bricho po porodu druhyho a nevim jak to skryt...delato trochu bouli v kalhotech nejsem silna jen mirna nadvaha myslite ze to bricho se zmensi zhubnutim myslim ta boule

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hgfs
hodnocení

2x
Šaty s Ačkovou sukní. Zhubnutím a posilováním podle mě hodně vylepšíte.

pb®
hodnocení

2x

Zakrýt to nevím, ovšem jak to vycvičit to vím. Ženy po porodu mají špatné držení těla, zůstává zvětšená bederní lordóza z doby těhotenství, k tomu je vytahaný sval transversus abdominis a často se přidává diastáza. To všechno vede k tomu, že svaly neudrží vnitřnosti na svém místě a ty se vyvalují a zvětšují břišní stěnu, zvlášť večer, když už jsou unavené. Cesta je cvičením navrátit páteř kam patří a posílit onen sval a zúžit diastázu. Ovšem znamená to cvičit a cvičit denně a to několikrát, byť po dobu jen pár minut. Jednou dvakrát týdně v posilovně fakt nestačí.

kopretinka*
hodnocení

0x
Ahoj, myslíš bouli jako tukovou? Já jsem byla vždy hubena ale během těhotenství kdy jsem nemohla vůbec chodit skrz problémy tak jsem nabrala na 87kg. Po porodu jsem vypadala hrozne, celulitida, povysle bříško a na stehnach tukové koule. Začala jsem cvičit (začínala jsem podle videí od jillian Michaels) po třech měsících jsem shodila 30kg a měla ještě hezčí postavu než kdy predtim. Tak jsem se držela tři roky, než jsem otěhotněla po druhé a zase jsem měla před porodem 86kg(168cm), nyní cvicim znovu a mám 68kg, sice už to nejde tak rychle ale jde to. Bříško jsem měla tentokrat vytahané, dle chirurgického doktora mám hezké bříško, na abdominoplastiku (60tis) to nemám, buď to vycvičim nebo na klinice yes visage liposukce bříška slim lipo (50tis). Nakonec jsem ho opravdu vycvicila, bříško se zpevnilo a kůže zmizela.. taky záleží jestli mas diastazu ale když začneš něco dělat, určitě se ti to zlepší

m123*
hodnocení

0x

Stahovací kalhotky, popř. volnější trička dole s gumou.

katk
hodnocení

Diky za prispevky to povysle bricho je i tuk. Rozestup svalu nemam.prvni byl cisar porod a druhy prirozeny ale uz je to rok a pul...tak nevim nevim zda to dam delala jsem plank ale zadny zlepseni nevidim proste ten previs tam je...
doplněno 02.06.19 21:33: Doplnim ze mam 8kilo nadvahu.nikdyjsem uplne plochy bricho nemela ale ten nadpicnik taky ne...promin te to slovo
pb®

On totiž plank není cvik na zpevnění břicha, ale na odrovnání bederní páteře. A distázu, třeba i malou, má 80% žen po porodu. Zjistí se to tak, že když se lehne s pokrčenýma nohama na zem, zvedne se hlava, tak prsty se hmatá v linii nad pupkem a pod pupkem. Pokud je cítit nějaká prohlubeň, je to diatáza, byť třeba jen na jeden prst. Na břiše při této poloze je taky vidět střecha. Někdo má daistázu jen nad pupkem, někdo i pod pupkem, každopádně lékaře ani některé fyzioterapeuty to nezajímá a nevěnují se tomu. Jenže ono tělo je celek. Takže tu máme blbé držení páteře, blbé postavení pánve a kyčlí, k tomu diastázu, po porodu oslabené pánevní dno a pak se není co divit, že se dostaví bolesti zad a inkontinence. Schválně se rozhlídněte po ulici, kolik žen potkáte s hyperlordózou. Některé doslova tahají zadek za sebou, zato obří břicho tlačí před sebou. Třeba já potkávám maminku, sice štíhlou a krásnou, ale s tak vystrčeným zadkem, že pokaždé přemýšlím, jestli se tak narodila, měla úraz, nebo je to pozůstatek těhotenství. I její chůze je divná a nesprávná. Jak dlouho jí bude trvat, než se objeví problémy s kyčlemi, koleny, krční páteří...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Jillian

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]