Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám nosit tuto blůzu?

Od: jirrik odpovědí: 27 změna:

Ahoj prosím poraďte mi koupil jsem si předevčírem takovou blůzu, je krásná no jo ale nevím jak jí mám nosit? Už dopoledne, i když si jí vezmu jen na tričko tak je v ní teplo. Odpoledne už je v ní horko a mám to propocený..

Jak mám nosit tuto blůzu?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Vzala bych di jí k legínám,at vynikne podstatný kus ženskosti,nějaké letní jednoduché plátěné botky a pod to tílko,ale pokud je v ní horko,tak si ji svleč*smich*a uvaž kolem pasu...

doplněno 02.06.19 18:45:

...záleží jen na odvaze ;)

Jak mám nosit tuto blůzu? #2
Jak mám nosit tuto blůzu? #3
Jak mám nosit tuto blůzu? #4
berger*
Asi bych nechtěl potkat jirrika v maskáčové bundě a leginách,"at vynikne podstatný kus ženskosti,nějaké letní jednoduché plátěné botky... *ee* To by asi fakt byla odvaha
lucie*

*smich**smich*jééé já blbě četla,fakt jsem myslela,že jde o holku*haha*no nic,ale na tom se nic nemění i kluk k tomu hodí tepláky dole gumy co ted letí a letní plátěné botky...

lucie*

*haha**haha*sorry kámo,tak ted něco pro tebe...pro inspiraci.

Jak mám nosit tuto blůzu? #5
Jak mám nosit tuto blůzu? #6
Jak mám nosit tuto blůzu? #7
berger*

Do toho nejdu,já chodím takto - *smich*

Jak mám nosit tuto blůzu? #8

hodnocení

0x

Doporučuji zeptat se otce,strejdy ,jak nosili třeba ve stráži nebo na cvičení atd odev vz.60.

vernon
Na vz.60 leda tak dědy...
Strýčka či otce spíše na vz.95...

95 neznám,jen 85 a byl jsem první v posádce ,kterÿ jej nosil (šedesátky jsem neměl)

berger*

Já si to pamatuji trochu jinak...Šedesátky byly maskáče,do lesa. K těm patřily vz.63,běžná uniforma. A tu nahradil vz.85,ne? A vz.95 byly zase maskáče,ale ty byly asi už i na běžné nošení.

Šedesátky byl polní oděv (polní výcvik,cvičení,strážní služba) stejně jako oděv vz85,(ten nwn jak VZS ,VZP nosili do služěb -"deveťák...někdy od r.89) oděv vz.62 (VZP) a 63 (VZS) byl služební + vycházkový pro VZS,nějak matně pamatuji,že VZS dostali posléze místo pláště vz63 kabát 85,to ale bylo přechodné období.v roce když jsem odcházel nás měřili na nové uniformy,jediné z nového co jsem měl byli nové pracáky,oranžový baret (CO)a pár detailů,takž přesné věci o 95 neznám,

berger*
hodnocení

0x

No a já bych doporučil to nosit tak,jak to bylo navrženo. Doplnit to kanadama,na záda bágl aspoň 25kg a vyrazit na 20km dlouhý výlet do zalesněné oblasti. Ke konci už vůbec nebude vadit,že to je propocené...

jirrik
hodnocení

Nééé, to mám když půjdeme někam ven, třeba s kámošem a se psem, na fesťák a tak...

jofa*
hodnocení

0x

Pokud chcete být stále stylový US ARMY, tak si k tomu musíte dokoupit další části. To jest na léto US ARMY košili.

jirrik
hodnocení

na tom zase nějak nutně netrvám vypadat vystajlovaně no ale kalhoty k tomu mám tak komplet to je, vypadá to dobře..

hodnocení

0x

Není to košile do horka. Možná tak na jaro, nebo podzim.

jirrik
hodnocení

Tak žádnej průhlednej kapesník od vietnamců co je skrz něj vidět to není...:)

hahanaj*
hodnocení

0x

Až půjdeš na čundr v létě ,uvážeš si ji kolem pasu třeba na tílko a večer u ohně se bude hodit... jinak se v ní v létě upečeš

hodnocení

0x

To je Army košile.
Ta se nehodí do města, nýbrž na čundry.Pod ní se nosí bílé tílko.
Vezmi si kanady, bágl a maž do lesa = kamarády sebou.

Ať si také zažijete tu nádheru, kterou jsme prožívali my.Ve stáří nebudeš vzpomínat na to, jak jsi seděl u compu.
Mládí je krátké a život plyne jako voda ...

nebo khaki triko, nebo i černé.

Jj, také to lze.
Já si ale pod tou košilí představuji svalnatého a opáleného fešáka :-D
Proto volím tu bílou, aby byl lépe viděn :-D
02.06.19 18:48

*palec*

m123*
hodnocení

0x

V životě jsem neslyšela, aby chlap maskáčové bundě říkal blůza.

Za mě je to obleček vhodnej tak někam do lesa na tremp a nebo na pochoďák s vojákama.

Běžné pojmenování.Za 20 let v armádě jsem neslyšel ani nečetl jiný název pro maskáčové "sako"= blůza !

liska5
hodnocení

0x

Vázat tuto bundu kolem pasu, to prosím Vás, ne! Nejenže to je hutný materiál, ale k tomu stylu to nejde. Srolovat a do báglu. A ani někým doporučované bílé tenisky se k tomu nehodí. To je bunda na vandry. Pod ní triko některé z barev na látce.

lucie*

...jste si nevšimla,kolik žen nosí bundy na lyže a k tomu kabelku*smich*a kozačky-naprosto běžná moda.Stejně tak tepláky ke každé příležitosti a už se dělají i riflového vzhledu,aby lidi mohli v teplákách už skoro všude*smich*skoro každý důchodce nosí vestu na ryby se spoustou kapes,:-Dchlapi nosí batohy na hory,jako běžný doplněk ve městě...takže proč by slečna nemohla nosit army blůzu jako modní doplněk a zkombinovat jí vkusně s čímkoli.

lucie*

...teda i můž :-Dmůže nosit army blůzu nejen k táboráku.

jirrik
hodnocení

0x

Tak jsem v ní ráno šel - kšiltovka + triko + kraťasy, to je super *frajer*, ale teda odpoledne na courání je to moc,*zed* se dá zas oblíknout snad teprve až zapadne slunce. *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]